Prati nas

Extra

Da li se Jelena Karleuša pomirila sa Pinkom?

Dobro upućeni kažu da se saradnja nastavlja

Prošle nedelje, internet je zapalila vatrena prepiska između Jelene Karleuše Željka Mitrovića, tokom koje su pale teške reči.

’’Zbog ovoga što su tvoje kamere na grobu moje majke i to što objavljuješ na televiziji non stop, objavljujem slike tvoje ćerke. Upozoravam te. Ti si jedno bolesno devijantno čudoviše i dabogda tako tebe snimali na grobu tvojih najmilijih svaki dan’’, poručila je pevačica tada.

Usledio je Željkov odgovor: ’’Šta je bre tebi. Ne znam ni o čemu pričaš. Ali ti znaš da ja volim ratove. Ovog puta bez milosti. Govno jedno, pretiš decom.”

Iako je njihova konverzacija ubrzo nestala sa Instagrama, dobro je poznato da internet sve pamti, ali je javnosti ostalo nepoznato u kom su statusu sada Željko i Jelena. Kako dobro upućeni izvori tvrde, njih dvoje su se ohladili i rešili da se pretvaraju da se ništa nije dogodilo.

“Iako su reakcije bile burne, a razmene uvreda sočne, Jelena i Željko svesni su da bolje funckionišu kao saradnici, nego kao neprijatelji, zbog čega od njihovog novog rata nema ništa. Jelena nije zabranjena na Pinku, ali s obzirom na to da se u medijima ne pojavljuje zbog majčine smrti, nema ni povoda da se u Pinkovim emisijama govori o njoj,” kaže izvor Tračare i dodaje da ne treba isključiti mogućnost da Jelenino prvo pojavljivanje nakon medijske ilegale bude upravo na Pinku.

Podsetimo, Karleuša i Željko Mitrović zakopali su ratne sekire krajem prošle godine, pomirivši se pet godina nakon Karleušinog intervju na sajtu tracara.com zbog kog su zaratili.

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Tanja

  17. 04. 2019. at 15:00

  JK je jaca od svakog medijskog linca i Pinka!!!

 2. Petrov

  17. 04. 2019. at 15:04

  Zašto ona DJ nije hteo da pusti Luni Jeleninu pesmu prošle nedelje…….

 3. Pitalica

  17. 04. 2019. at 16:56

  Je li ovo Kreketušu uhvatila prpa od isčekivanja kad će da se objelodani njena video radinost pa plasira ovakve informacije?

 4. Zara

  17. 04. 2019. at 20:34

  Jadna zaboravila da je ateista 😂😂😂

 5. Kompleksasi

  19. 04. 2019. at 01:33

  Objavila je na Twitter pod laznim imenom video za koji tvrdi da je cerka Pinkija. Debelo ce joj to naplatiti, kao sto su joj naplatili svim onim u Januaru za dotadasnje pretnje. Ovo joj nikad nece oprostiti, ma koliko vi laznih patki plasirali.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top