Topla ljubavna priča… Željko Mitrović poklonio Milici Mitrović nešto što niko nije nikome

Vlasnici medijske imperije, Milica nekada Pašić i Željko Mitrović upoznali su se tokom njegovog gostovanja na Trećem kanalu. Lepa Milica važila je ze jedno od najlepših TV lica, a do njihovog poznanstva došlo je sasvim slučajno, kada je Željko gostovao u muzičkoj emisiji koju je ona tada vodila.
„Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na „Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku,“ rekao je jednom prilikom Željko Mitrović. Milica je u jednom od intervjua za Blic naglasila da se znaju, sada već i trideset godina. „To je nešto na šta sam posebno ponosna. Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima,“ ispričala je Milica. Iako su mnogo godina zajedno priznaju da su i dalje zaljubljeni jedno u drugo, a neretko to pokazuju i snimcima i fotografijama na društvenim mrežama. Milica je tako jednom prilikom Željka obradovala videom sa njihovim zajedničkim fotografijama koje je postavila na njegov rođendan tačno u ponoć, a na čijem je početku napisala: „Srećan rođendan ljubavi, volim te najviše na celom svetu. I Željko često ume da obraduje Milicu, pa je tako za poslednji njen rođendan organizovao provod na jahti, u krugu najuže porodice, a za prethodni je iznenadio buketom cveća i porukama na papirima, a ceo video snimak je postavio na Instagramu uz poruku: „Ljubavi, ti si sva moja snaga, energija i inspiracija! Srećan ti rodjendan, Milice moja! Voli te i uvek će te voleti tvoj ludi Žex! Milica često ume da postavi i bez nekog specijalnog povoda njihove zajedničke fotografije ili samo Željkovu i uz nju da napiše samo kratko: „Najlepši na svetu.“
Željko i Milica Mitrović venčali su se pre više od dve decenije. U braku su dobili i dve ćerke. Milica je 1. marta 2000. godine rodila Kristinu, a samo godinu dana kasnije stigla je i druga ćerka, Andrea, dok Željko iz prvog braka ima ćerku Sandru i sina Aleksandra. „Danas smo roditelji dve ćerke koje su postale glavni smisao našeg života,“ izjavio je jednom prilikom Željko. Ponosni su na svoje naslednice koje ne žive u Srbiji. „Koliko god da imaju godina, one će za mene uvek biti mamine bebe. Normalno je da mi se poveravaju i čvrsto verujem da sam im ja najbolja drugarica, mada u poslednje vreme primećujem da je tata zbog toga malo ljubomoran,“ pričala je ranije Milica. https://www.instagram.com/p/CWDw1i1oh9l/ Iako se misli da su stalno iza kamere jer su upravo oni idejni tvorci svega što potiče sa televizije Pink ispričali su da se u njihovim životima reflektori gase veoma retko. „Kako mislite ugase reflektori? Pa u našem životu se reflektori nikada ne gase, ni noću ni danju ni zimi ni leti, ali čovek se navikne na sve, pa i na to da ponekad odspava sa uključenih preko 10 video-monitora i bar tri različita izvora zvuka!,“ istakao je Željko, dok je Milica priznala da nekada moraju da otputuju negde kako bi se “vratili u normalu”: „Kada Željko i ja otputujemo negde, potrebno nam je bar nekoliko dana da shvatimo da postoji tišina i prekidač za gašenje svetla,“ rekla je Milica. „Osnovna energija koja je pokrenula sve projekte “Pinka” izronila je iz naše šarmantne i tople ljubavne priče. Sve bitne odluke donosimo zajedno, i u tim stvarima je njena intuicija i ženska logika sigurno bitan momenat,“ izjavio je jednom prilikom za medije Željko Mitrović. https://www.instagram.com/p/CO8zmGABjm9/ Željko je od prvog dana od upoznavanja očaran svojom suprugom, a koliko je oduvek bio zaljubljen u nju, govori i činjenica da se na samom početku njihove ljubavi, na televiziji Pink, po nekoliko puta u toku dana vrtela pesma „Mokre ulice“, u kojoj se pominje ime Mitrovićeve supruge. Tako je Milica dobila ono što nijedna žena nije, i kako mnogi tvrde, upravo je ona i proslavila pomenutu pesmu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI