Prati nas

Extra

Priča nedelje: Đani na Exitu?

(foto: Facebook/exit.festival)

(foto: Facebook/exit.festival)

Nedelju za nama je obeležio prilično bizaran događaj koji se odvio na društvenim mrežama. Naime, u nameri da ispitaju želje redovnih posetilaca Exita, kao i da privuku neke nove, administratori zvanične Facebook stranice ovog festivala postavili su pitanje koga bi trebalo da uvrste u spisak izvođača za 2017. godinu.

A onda se desila potpuno uvrnuta stvar, koju niko nije mogao da očekuje. Najviše glasova je odneo, verovali ili ne, folk pevač Radiša Trajković Đani, poznat po hitovima kao što su Sve mi tvoje nedostaje ili Još te sanjam. 

Nešto što je počelo kao bezazlena šala, pretvorilo se u celodnevno bombardovanje predlozima da baš Đani nastupi na Exitu, tako da su društvene mreže vrvele od šala na ovaj račun, da su se čak oglasili i sami administratori, upitavši ko je to Đani.

djani 1

djani 24

djani 3

djani 10

djani 9 djani 4 djani 5 djani 6 djani 7 djani 8

Sve se završilo šaljivim saopštenjem koje su uputili Đaniju, a da li ćemo ga gledati na Exitu naredne godine, ostaje da vidimo.

Da li smatrate da Đani treba da nastupi na Exitu nakon ovoga?

Loading ... Loading ...

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Boom

  18. 09. 2016. at 16:17

  Ne verujem da pišem ovo ali Đani ovde ispao car, ovi sa Exita jadulje. Još i onaj jadni odgovor koji su napisali koji je neduhovit koliko je Đani cepanica. A ispali bi carevi da ga na bilo koji način uključe u Exit, možda kao maskotu, nešto.

 2. đani

  18. 09. 2016. at 16:22

  najjace kad je djani rekao u ekskluzivu prebili su me kao vola

 3. Blahblah

  18. 09. 2016. at 17:24

  Zar bi se onda Exit trebao zvati Exit kad bi Djani nastupio? Pozdrav

 4. k

  18. 09. 2016. at 18:51

  “ko je djani?”Jao kako mi se pegla od ove grupe ljudi sa exita. Poznajem dosta njih, zaboga ne znaju ni jedan narodnjak, narodnjaci su za seljake, pih njihove uvazene guze nogom nece krociti u kafanu. Kako se polozi ispit, zapije se na nekoj zurci ili rodjendanu odjednom svi znaju cecu i sabana i djanija, i samo razbijaju case u sevdahu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top