Search
Close this search box.

Pročitajte veliki nedeljni horoskop

U nastavku pročitajte veliki nedeljni horoskop: šta vam zvezde donose ove nedelje?

OVAN

Saradnja, druženje i kompatibilnost su negde najvažniji u poslu, posebno za Ovna koji radi svoj privatan biznis. Očekujete stalno priliv novih ugovora. Vi ste radni i svakako da ćete imati uspeha u onome što naumite. Vaš vladar Mars u znaku Vage daće vam još kreativnosti da istrajete. Ljubavni život je nešto bez čega Ovan ne može da opstane. Tako će igra mačke i miša sa jednim Lavom da se pretvori u predivnu ljubavnu oazu, gde je čak i brak moguć. Zbog brzog tempa života obratite pažnju na stomak i nervozu želuca.

BIK

Budite otvoreni i opušteni u saradnji sa drugima jer će vam to pomoći da se vratite u formu i počnete zarađivati više. Saradnja sa Rakom ili Blizancima može da bude veoma uspešna, posebno ako imate pregovore. Izlaskom planete Sunce iz Vage u znak Škorpije i kuće partnerstva daće mirniji period na polju braka i zajednice. Sada ćete konačno moći da planirate zajedničke poslove. Dobar znak za početak nove veze za Bikove koji planiraju zajednicu. Poznanstvo preko prijatelja, druženja.

BLIZANCI

Poslovno ste se oslobodili stege, predstoji vam bolji period gde možete da se regenerišete, a posebno finansijski stabilizujete. U prethodnim danima ste prošli nepravdu. Dobro ste sve izdržali i imate sve mogućnosti da se okrenete boljim danima posebno ako budete prihvatili pomoć Lava, pa čak i Strelca. Želite da se izolujete od okoline. To nije moguće jer ste omiljeni gde god da se nađete. Pazite jedino da ne budete dostupni previše drugima. Blizanci u vezi imaju bolje dane od petka.

NASTAVAK na sledećoj strani…

POSLEDNJE VESTI