Prolećni horoskop: Evo šta čeka vaš znak narednih meseci

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prolećni horoskop je pred vama! Dolazi nam vreme snažne energije i novih početaka, a evo kakve planove za vas imaju zvezde tokom naredna tri meseca.

Ovan

Prolećna ravnodnevica događa se u isto vreme kada počinje sezona Ovna, a 21. mart dogodiće se i mladi Mesec. Sve ovo simbolizuje nove početke, a proleće traži ravnotežu i ovo je vrlo snažna poruka koju moraš shvatiti ozbiljno. Što bolje i brže postigneš ravnotežu to će se stvari brže pokrenuti, a sve što zamislite olako će se ostvariti.

Bik

Ravnoteža je način na koji inače živiš svoj život i vrlo ti je važna. Kako ovim znakom vlada Venera, vladar ljubavi i romantike, vrlo ste dobri u slušanju, organizaciji, ali i stvaranju lepote i elegancije. Proleće je vreme za novu organizaciju, vreme je za prolećno čišćenje. Vreme za odbacivanje svega što ti se ne sviđa ili ne voliš. Često znate da sakupljate nepotrebne stvari i zato budite čvrsti, te se oprostite od svega što vas izbacuje iz ravnoteže.

Blizanci

Mars se nalazi u ovom znaku, a on nije nežan ni uravnotežen. Zato je sada pravo vreme za osluškivanje sebe, ali će biti potreban veliki trud kako bi se pronašla ravnoteža. Neće biti lako, ali važno je vratiti ravnotežu kroz razmišljanje, odnosno osluškivanje sebe. Uz manje poteškoće pred vama je lep period.

Nastavak na sledećoj strani >>>

POSLEDNJE VESTI