Produkcija izbacila Miljanu Kulić iz ‘Maldiva’!

Skandal majstor i nakon rijalitija (foto: Facebook)
A baš smo mislili da je rijaliti prava stvar za nju! (foto: Facebook)

Učesnica, sada već bivša, rijalitija Hotel MaldiviMiljana Kulić je sinoć napustila takmičenje jer se, prema rečima produkcije Happy televizije, nije snašla u zatvorenom prostoru.

Odgovorni za realizaciju rijalitija se uvek trude da ne ugroze takmičare i svakog trenutka kada procene da se neko od ukućana ne uklapa u sliku serijala, mogu ga ukloniti odatle.

Produkcija je već razgovarala sa Miljaninim roditeljima i odlučeno je u dogovoru sa njima da bi ipak bilo najbolje da Miljana malo boravi van rijalitija i zatvorenog prostora, a da li će se ponovo vratiti ostaje nam da vidimo.

Podsećanja radi, ona je već ranije izjavljivala da je veoma problematična osoba i da ima tešku narav sa kojom je jako teško sarađivati.

Playboy zečica koja možda donosi nevolje u rijaliti! (foto: Screenshot)

Bilo kako bilo, Happy televizija ne želi da odbaci šou tako lako, već su brže bolje na Maldive doveli seksi takmičarku Unu Glišić, koja će, sigurni smo pomutiti razum muškom delu populacije, a nije se stidela da odmah pri ulasku napomene takmičarima da sa njom nema šale i da je opasan igrač i jaka zverka.

Povezane vesti

Back to Top