Profesor matematike završio obnažen u gej časopisu!

Prošlog meseca ste upoznali najzgodnijeg profesora matematike Pietra Bosellia, a ovaj put je iznenadio svoje fanove pojavivši se na naslovnici magazina Attitude, za koji je nedavno ispozirao i popularni glumac Matthew Lewis.

Bivši model i bilder Pietro, koji se okrenuo edukaciji, pa je neko vreme radio na univerzitetu u Londonu i čiju karijeru krasi i doktorat iz mašinskog inžinjerstva, na novim fotografijama ostavlja bez daha, dok pozira jedino u žutim spido gaćicama.

(foto: Attitude)

Pogled nam se ledi dok gledamo zgodnog profesora koji svojim zavodljivim pogledom topi objektiv kamere, pokazujući nam svoje savršeno izvajane trbušnjake i jake bicepse sa snažnim grudima, kao i zategnute mišiće za koje nismo ni znali da postoje na telu, a njegov seksipil upotpunjuje i njegova mokra figura, dok prstima prolazi kroz svoju crnu kosu.

Unutar magazina je i nekoliko zanosnih fotografija gde profesor pozira samo u donjem vešu, popularnog brenda Armani.

(foto: Attitude)
(foto: Attitude)

“Ljudi su počeli da mi šalju poruke i skrinšotove sa Facebooka uz informacije šta je popularno tamo od mojih slika, budući da ne koristim tu društvenu mrežu (pih), pa mi nije jasno kako sve to funkcioniše. Ne znam kako se sve ovo dogodilo preko noći, ali mi je jako drago jer će pomoći mojoj karijeri kao modela”, rekao je Pietro za pomenuto izdanje magazina.

(foto: Attitude)
(foto: Attitude)

“Već duže vreme se pitam zašto se tolika prašina digla oko mene. Ali, to se tako desilo i ja sam srećan”, završava profesor.

Ne brini se, Pietro! Fanovi razumeju oko čega se digla prašina! :)

Povezane vesti

Back to Top