Search
Close this search box.

Promenio život iz korena: Ben Affleck proslavio godinu dana bez alkohola

Glumac Ben Affleck već godinama vodi borbu sa alkoholizmom, zbog čega se nekoliko puta bezuspešno prijavljivao na rehabilitacije.
Ipak, u avgustu prošle godine odlučio je da ponovo pokuša da se izleči, pa tako ovih dana slavi punih godinu dana trezvenosti. Najveća podrška na ovom putu mu je bivša supruga Jennifer Garner, sa kojom ima troje dece:Violet, Seraphinu i Samuela. Uprkos njihovom razvodu, Affleck i njegova bivša supruga glumica Jennifer Garner sjajno funkcionišu i kao roditelji, ali i kao prijatelji. Ona mu je pružala bezuslovnu podršku na njegovom putu prema izlečenju od alkoholizma. Izvori bliski glumcu kažu kako se Affleck uspešno oporavlja i kako je nastavio da živi onako kako je to radio pre alkoholizma. On je zbog svog problema proveo 40 dana na klinici za odvikavanje u Los Anđelesu teiističe da je najveću podršku dobio od porodice, ali da se ni podrška prijatelja i fanova ne može izostaviti.
U oktobru prošle godine, glumac se prvi put oglasio u javnosti povodom problema koje ima, nakon što je završio tretman dug 40 dana u jednoj klinici te vrste. U dugoj poruci, koju je ostavio na Instagramu, zahvalio se svima na podršci koju mu mesecima pružaju. “Ove nedelje završio sam četredesetodnevnu terapiju odvikavanja od alkohola. Podrška koju su mi pružili porodica, kolege i obožavatelji znači mi više nego što mogu rečima objasniti. To mi je dalo snagu i ohrabrenje da podelim svoj problem s drugima. Borba s bilo kojom zavisnosti duga je i teška borba. To je večita obaveza. Borim se za sebe i porodicu,” kaže Affleck i otkriva zbog čega mu je drago što izlazi sa svojom pričom u javnost. “Toliko mi se ljudi javilo na društvenim mrežama o njihovim zavisnostima. Tim ljudima želim da kažem hvala. Vaša je snaga inspiriše i podupire me na načine na koje nisam znao da su mogući,” dodao je. “Činjenica da nisam sam pomaže. Ako imate problem, potražite pomoć jer je to znak hrabrosti, a ne slabosti. Nadam se da će moj primer pomoći svima s istim problemom,” rekao je Ben i dodao da nastavlja sa oporavkom.

POSLEDNJE VESTI