Prošlogodišnji kandidat Zvezda Granda prozvao Mariju Šerifović

(foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prodajem maglu ? by @ivicaimajica

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

Sinoć je emitovana druga emisija nove sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a jedan od najefektnijih nastupa imao je Petar Vasić, koji se takmičio i u ranijim sezonama, ali je ove godine doživeo veliku transformaciju što se fizičkog izgleda tiče, nakon što se ofarbao u plavo.

„Meni si ti perfektna mešavina Saše Kovačevića i Save Perovića vizuelno. Nisi pikavac kao Savo. Uzeo si najbolje od Save i najbolje od Saše i tako si sad super moderan“, uporedila je Marija Šerifović ovogodišnjeg kandidata sa prošlogodišnjim.  

Budući da je i tokom samog učešća pokazao da nema dlaku na jeziku, Savo se Mariji obratio putem Instagrama poručivši joj: „Izađi mi na crtu da ga merimo.“

Perović je dodao da razmišlja da mu novi nadimak bude upravo pikavac, nakon što je počeo samog sebe da naziva Derište, kao najavu svog novog hita. Ta numera uskoro treba da ugleda svetlost dana, a nema sumnje da će izazvati velike reakcije, pošto se radi o duetu sa jednom kontroverznom zvezdom.

Međutim, Šerifovićevoj se nimalo nije dopala njegova šala, pa mu je u komentaru ispod videa ostavila preteći komentar.

(foto: Screenshot)

Savo je nakon ovoga uklonio sporni video, a time i Šerifovićkin komentar.

„Nisam imao nameru da uvredim Mariju i žao mi je što je moju šalu shvatila kao zlonamernu. Iz ovog ugla vidim da sam možda malo preterao, pa samo zbog toga uklonio klip sa komentarom kako se ne bismo dalje prepucavali. O Mariji i dalje mislim sve najbolje“, poručio je kratko Savo za Tračaru, uz dodatak da je to sve što će reći na ovu temu.

POSLEDNJE VESTI