Od ‘ružnog pačeta’ Kardashian klana do fatalne zavodnice!

Od ružnog pačeta do zanosne lepotice, a tek joj je 17! (foto: Fault)

Kylie Jenner, polusestra Kim, Khloe Kourtney Kardashian i rođena sestra Kendal Jenner, dugo je bila u njihovoj senci! Odrastanje pod budnim okom kamere ima svoje posledice, pa je tako ova 17-ogodišnjakinja nedavno sve iznenadila svojom transformacijom.

Budući da su je na društvenim mrežama svojevremeno prozvali ružnim pačetom, mala Kylie odlučna je u nameri da uspe, kao i sve njene sestre i da debelo unovči svoje ime. U prilog tome idu i ove naslovnice magazina Fault, koji proslavlja 20 godina od prvog broja.

“Kada ste deo rijalitija, svi misle da vas poznaju, ali to je tek 10% onoga što moja porodica zapravo jeste. Postoji sasvim druga strana mene koju ljudi ne vide”, rekla je Kylie u intervjuu za pomenuti magazin, dodajući da je vrlo emotivna i iskrena, zbog čega je laka meta za ogovaranja.

Smatra da je zbog emotivnosti i iskrenosti laka meta za ogovaranje!

Mnogi su odgovor ćerke Bruce Kris Jenner na pitanje o vezi sa 25-ogodišnjim reperom Tygom okarakterisali kao provokaciju na račun njene starije sestre Kim.

“Meni ne treba jača polovina da bih bila srećna, zato što uvek pronalazim sreću u sebi. Ali, mislim da sam srećnija kada imam s kim da podelim svoj život!”, objašnjava Kylie.

Da li je odgovorom na pitanje o emotivnom životu isprozivala sestru Kim?
Da li je odgovorom na pitanje o emotivnom životu isprozivala sestru Kim?

Povezane vesti