Search
Close this search box.

Puna bolnica u Survivoru: Evo šta se dešava sa takmičarima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Niko nije motivisao neumorne kandidate bolje od njihove porodice. Ovoga puta plavo-crveni tim odmerili su snage u novom izazovu koji ih je podstakao da daju sve od sebe, jer je nagrada bio razgovor sa porodicom.

Na novom poligonu kandidati su morali da pokažu posebnu spretnost, a rezultatom 10:3 pobedili su plavi.

Dok su plavi slavili još jednu fenomenalnu pobedu, suze su lile i crvene. Nataša se slomila jer je jako želela da razgovara sa svojim devojkama. „Osećam se užasno. Razgovarali smo o najvažnijoj nagradi za nas, a to je ova“, istakla je Nataša.

Zato se plavo pleme oduševilo. „Ako igramo ovako, ko nam je ravan? Neka dođu i žuti! I ljubičasta!“, rekla je Sanja, ponosna na plavi tim. Pored telefonskih razgovora, uživali su i u lepoj gozbi.

„Ova nagrada je za mene definitivno bila jedna od najlepših i očekivanih. Znam da me moj dečko čeka kod kuće sa psom i da je ostalo još malo“, rekla je Nora posle poziva.

Plavi su posle telefonskih razgovora mirno zaspali, ali nisu dugo spavali jer je usred noći kandidate iznenadio veći pauk. David je najviše stradao od neočekivanog posetioca, koji je zbog ubodne rane završio u bolnici.

POSLEDNJE VESTI