Search
Close this search box.

Ostrvo prognanih u Survivoru: Otrkivamo tajnu jezivog pustog ostrva

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Pusto ostrvo u Survivoru nešto je najjezivije u takmičenju! Survivor je borba između takmičara, između timova ali i lična borba svakog od učesnika.

U narednim nedeljama, takmičari Survivora zadiru dublje u nepoznate vode ljudskih odnosa, a mnogi će se suočiti u duelima za opstanak. Cilj je jasan – može biti samo jedan pobednik.

No, koliko će im borba biti otežana? Ostrvo na kome se takmičari u Dominikani nalaze krije mnoge tajne, a među njima je i pusto ostrvo – Ostrvo prognanih.

Još uvek se ne zna da li će i ko će otići na ovo jezivo pusto ostrvo, ali to bi moglo da se desi u narednim nedeljama i da u potpunosti promeni tok daljeg takmičenja.

Pusto ostrvo u Survivoru?

Pusto ostrvo u Survivoru je preokret koji menja igru u Survivoru. To je mali kamp u koji se šalje jedan ili dva takmičara, nakon što izgube u igri nakon plemenskog saveta. Takmičari bivaju proterani na određen vremenski period, zbog čega se ovo ostrvo još naziva i Ostrvo prognanih.

Iako u izolaciji, prognani takmičari mogu da imaju borbu za utešnu nagradu, a ukoliko su dovoljno spretni, mogu da pronađu talisman koji im dodeljuje imunitet, pa su tako sigurni od izbacivanja nakon što se vrate u igru.

Podsetimo, nešto slično dogodilo se u bugarskoj verziji Survivora, koja se snima na istom prostoru gde i srpska i hrvatska.

POSLEDNJE VESTI