Prati nas

Extra

Raj za oči: ovo su najbolji frajeri iz telenovela!

naslovna

Frajeri iz TV novela (Foto: Instagram)

Gotovo da nema pripadnice ženskog roda koja nije gledala bar jednu latino sapunicu i u njoj bila očarana nekim glumcem. Samo za pripadnice lepšeg pola i gej momke mi smo izdvojili deset najboljih zavodnika iz TV novela.

Aarón Díaz je 38-godišnji glumac iz Meksika, koji se proslavio ulogama u sapunicama Tierra de Reyes, Los Miserables i Santa Diabla. Ako želite da zapratite na Instagramu ovog zgodnog glumca pritisnite OVDE.

1. Aarón Díaz

Aarón Díaz (Foto: Instagram)

Dvadesetdevetogodišnji Mauricio Henao je poreklom iz Kolumbije, a  zanamo ga iz serija La Tempestad, La Impostora i Señor Acero. Za više fotki ovog latino zavodnika pritisnite OVDE.

2. Mauricio Henao

Mauricio Henao (Foto: Instagram)

Iako je napunio 40. godina, Sebastián Rulli i dalje pleni svojim izgledom. Proslavio se ulogoma u novelama Lo que la vida me robó, Amores verdaderos i Teresa. Ako želite da  ga zapratite na Instagramu pritisnite OVDE.

3. . Sebastián Rulli

Sebastián Rulli (Foto: Instagram)

Meksički glumac Sebastián Rulli skoro nikoga nije ostavio ravnodušnim svojom lepotom. Znamo ga iz serija El Señor de los Cielos i Señor Acero. Za više fotki pritisnite OVDE.

4. Rafael Amaya

Rafael Amaya (Foto: Instagram)

Još jedan lepotan iz Meksika. U pitanju je 34. godišnji Gonzalo García Vivanco koji se proslavio ulogama u Tierra de Reyes, Los Miserables i La Patrona. Da pogledate njegov profil na Instagramu, pritisnite OVDE.

5. Gonzalo García Vivanco

Gonzalo García Vivanco (Foto: Instagram)

Argetinski glumac Michel Brown se proslavio ulogom u seriji La Querida Del Centauro. Pored toga što obožava fudbal, svakodnevno svojim izgledom oduzima dah ženama širom sveta. Ako želite da pogledate više njegovih fotki, pritisnite OVDE.

6. Michel Brown

Michel Brown (Foto: Instagram)

Još jedan Argentinac nije ostavio žene širom sveta ravnodušne svojim izgledom. U pitanju je zgodni David Chocarro koji je zvezda serije El Rostro de la Venganza. Za više njegovih fotki pritisnite OVDE.

7. David Chocarro

David Chocarro (Foto: Instagram)

I Venecuela glumca  za trku ima. Reč je o 29-godišnjem Gabriel Coronel koji je postao poznat zahvaljujući sapunicama El Señor de los Cielos i Reina de Corazones. Ako želite da uživate više u njegovoj lepoti, pritisnite OVDE.

8. Gabriel Coronel

Gabriel Coronel (Foto: Instagram)

Kolumbijski ‘Apolon’ Fabián Ríos se proslavio nakon serija Tierra de Reyes, Dama y Obrero i Corazón Valiente. Da zapratite na Instagramu ovog zgodnog 35-godišnjaka, pritisnite OVDE.

9. Fabián Ríos

Fabián Ríos (Foto: Instagram)

I na kraju, predstavljamo vam zavodnika sa severa. Jason Canela je iz Majamija, a proslavio se ulogama u sapunicama ¿Dónde esta Elisa? i Cosita Linda. Za više njegovih fotki, pritisnite OVDE.

10. Jason Canela

Jason Canela (Foto: Instagram)

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. sahara

  02. 03. 2016. at 20:04

  svi glumci iz tih sapunica imaju istu gradju prenapumpane sise i male qrceve a i izasli su iz mode

 2. NNN

  02. 03. 2016. at 22:02

  Mislim da Jason Canela glumi u ‘Devici Džejn’ :)

 3. aaaa

  02. 03. 2016. at 23:38

  a gde je ovde WILLIAM LEVY????!!

 4. volim sve sto vole mladi

  03. 03. 2016. at 04:45

  william levy haha ko se jos pali na tog indijanca majmunske njuske i malecke kamilje glavice u odnosnu na dzinovsko telo nema ga jer vise ne igra u telenovelama

 5. Trish

  03. 03. 2016. at 08:53

  A di vam je F. Colunga, a di vam je Cesar Evora koji su osvojili najvise zenskih srca? Zasto dajete prednost samo mladima? Njih dvojica izgledaju 5x bolje od svih ovih zajedno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top