Search
Close this search box.

Raj za oči: ovo su najbolji frajeri iz telenovela!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Frajeri iz TV novela (Foto: Instagram)

Gotovo da nema pripadnice ženskog roda koja nije gledala bar jednu latino sapunicu i u njoj bila očarana nekim glumcem. Samo za pripadnice lepšeg pola i gej momke mi smo izdvojili deset najboljih zavodnika iz TV novela.

Aarón Díaz je 38-godišnji glumac iz Meksika, koji se proslavio ulogama u sapunicama Tierra de Reyes, Los Miserables i Santa Diabla. Ako želite da zapratite na Instagramu ovog zgodnog glumca pritisnite OVDE.

Aarón Díaz (Foto: Instagram)

Dvadesetdevetogodišnji Mauricio Henao je poreklom iz Kolumbije, a  zanamo ga iz serija La Tempestad, La Impostora i Señor Acero. Za više fotki ovog latino zavodnika pritisnite OVDE.

2. Mauricio Henao
Mauricio Henao (Foto: Instagram)

Iako je napunio 40. godina, Sebastián Rulli i dalje pleni svojim izgledom. Proslavio se ulogoma u novelama Lo que la vida me robó, Amores verdaderos i Teresa. Ako želite da  ga zapratite na Instagramu pritisnite OVDE.

3. . Sebastián Rulli
Sebastián Rulli (Foto: Instagram)

Meksički glumac Sebastián Rulli skoro nikoga nije ostavio ravnodušnim svojom lepotom. Znamo ga iz serija El Señor de los Cielos i Señor Acero. Za više fotki pritisnite OVDE.

4. Rafael Amaya
Rafael Amaya (Foto: Instagram)

Još jedan lepotan iz Meksika. U pitanju je 34. godišnji Gonzalo García Vivanco koji se proslavio ulogama u Tierra de Reyes, Los Miserables i La Patrona. Da pogledate njegov profil na Instagramu, pritisnite OVDE.

5. Gonzalo García Vivanco
Gonzalo García Vivanco (Foto: Instagram)

Argetinski glumac Michel Brown se proslavio ulogom u seriji La Querida Del Centauro. Pored toga što obožava fudbal, svakodnevno svojim izgledom oduzima dah ženama širom sveta. Ako želite da pogledate više njegovih fotki, pritisnite OVDE.

6. Michel Brown
Michel Brown (Foto: Instagram)

Još jedan Argentinac nije ostavio žene širom sveta ravnodušne svojim izgledom. U pitanju je zgodni David Chocarro koji je zvezda serije El Rostro de la Venganza. Za više njegovih fotki pritisnite OVDE.

7. David Chocarro
David Chocarro (Foto: Instagram)

I Venecuela glumca  za trku ima. Reč je o 29-godišnjem Gabriel Coronel koji je postao poznat zahvaljujući sapunicama El Señor de los Cielos i Reina de Corazones. Ako želite da uživate više u njegovoj lepoti, pritisnite OVDE.

8. Gabriel Coronel
Gabriel Coronel (Foto: Instagram)

Kolumbijski ‘Apolon’ Fabián Ríos se proslavio nakon serija Tierra de Reyes, Dama y Obrero i Corazón Valiente. Da zapratite na Instagramu ovog zgodnog 35-godišnjaka, pritisnite OVDE.

9. Fabián Ríos
Fabián Ríos (Foto: Instagram)

I na kraju, predstavljamo vam zavodnika sa severa. Jason Canela je iz Majamija, a proslavio se ulogama u sapunicama ¿Dónde esta Elisa? i Cosita Linda. Za više njegovih fotki, pritisnite OVDE.

10. Jason Canela
Jason Canela (Foto: Instagram)

POSLEDNJE VESTI