Raskidi koji su obeležili 2016. godinu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Brad i Angelina (foto: instagram.com/angelinajolieofficial)

Na kraju svake godine sumiramo utiske, a ova 2016. godina bila je prepuna iznenađenja.  Svaki raskid je bolan i svaki nosi svoju težinu, a pogotovo kada je praćen raznim aferama i skandalima. Upravo je takav slučaj sa poznatim ličnostima koje su medijski eksponirane ličnosti.

Ovo su neki momenti i raskidi koji su je obeležili i sigurno će je mnogi pamtiti.

Angelina Jolie i Brad Pitt

Poznata glumica Jolie, u septembru, ove godine, razvela se od Brada Pitta nakon 12 godina braka. Holivudski par ima šestoro dece, troje usvojenih i troje bioloških.

Mariah Carey i James Packer

46-godišnja pevačica Carey i dve godine stariji James Packer iznenada su prekinuli godinu dana dugu vezu, a o razlozima prekida još se uvek spekuliše. Ljubomornom milijarderu navodno je smetao odnos pevačice sa njenim koreografom i plesačem Bryanom Tanakom.

#festive ! ❤️?

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Bella Hadid i The Weeknd Bella Hadid i kanadski R&B pevač The Weeknd, čiji je pravo ime Abel Tesfaye, zvanično su raskinuli, u novembru, vezu dugu godinu i po dana. Njihove obaveze su bile glavni razlog raskida, jer je pevač bio previše fokusiran na završavanje i promociju svog novog albuma. Iako osećaju i dalje uzajamnu ljubav, odlučili su da ostanu prijatelji.

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

Liev Schreiber i Naomi Watts

Još jedan glumački par ove godine stavio je tačku na svoju vezu. 47-godišnja glumica Naomi Watts i 48-godišnji glumac Liev Schreiber odlučili su da se rastanu nakon 11 godina zajedničkog života tokom kojeg su dobili i dva sina 9-godišnjeg Alexandera i 7-godišnjeg Samuela.

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Taylor Swift i Calvin Harris Taylor Swift i DJ Calvin Harris raskinuli su u junu, nakon proslave godišnjice koju su obeležili u martu. U medijama se pojavljuju razna nagađanja u vezi pravog razloga njihovog raskida. Navodi se da je Calvin bio ljubomoran na pevačicin uspeh i da je to bio razlog raskida.    

Taylor Swift i Tom Hiddleston

Za manje od mesec dana nakon raskida sa poznatim DJ-om Calvinom, pevačica je viđena na plaži nedaleko od njene kuće kako se ljubi sa Tomom Hiddlestonom. Nakon par nedelja zabavljanja, Tom je potvrdio za medije da je u vezi sa atraktivnom pevačicom. Njihova veza je napredovala munjevitom brzinom, međutim krizu na koju su naišli nisu uspeli da prevaziđu. Okončali su vezu posle tri meseca zabavljanja.

A photo posted by Kez?UK (@taylorswift13.style) on

Lea Michele i Matthew Paetz 29-ogodišnja glumica i pevačica Lea Michele i Matthew Paetz okončali su svoju dvogodišnju vezu u februaru. Upoznali su se u aprilu 2014 godine, dok je vredno radila na snimanju njenog spota On My Way. Uprkos iznenađujućem raskidu, Michele je ubrzo pronašla novog partnera Roberta Buckleya, koji je glumio u seriji One Tree Hill.

Holivudski par Lea Michele i Mattnew Peatz pre raskida ( foto: screenshot)

Drew Barrymore i Will Kopelman Barrymore i Kopelman su se zaista trudili da njihov brak potraje ali uzalud. Venčali su se u Kaliforniji, u junu 2012. godine, a poceli da se zabavljaju 2011. Za američku glumicu ovo je treći brak, a sa Kopelmanom ima dve ćerke Olive i Frankie.  

Joshua Jackson i Diane Kruger

Glumački par, Joshua Jackson i Diane Kruger, odlučili su da raskinu posle deset godina zabavljanja. Holivudski par je pre 10 godina uplovio u vezu, koja je uspešno trajala do prošle godine.

Iggy Azalea i Nick Young

Iggy Azalea raskinula je veridbu u junu sa košarkašem Nickom. Nakon dve godine, odlučila je da ga ostavi jer su se u javnosti pojavljivali dokazi da je verenik vara.

Holivudski par neposredno pre raskida (foto: screenshot)

Marc Anthony i Shannon De Lima

Marc Anthony opet se razvodi, a njegova supruga, Shannon de Lima je zatražila razvod nakon dve godine braka. Shannon se odlučila na ovaj korak nakon što je njen suprug na dodeli nagrada Latino Grammy poljubio svoju bivšu ženu Jennifer Lopez.

Marc Anthony i Shannon de Lima (foto:screenshot)
Marc Anthony i Shannon de Lima (foto:screenshot)

POSLEDNJE VESTI