Prati nas

Extra

Raskinuli Marko Jarić i Tijana Krstić

Marko Jarić rs

Nema više ljubavi (foto: Instagram)

Nekadašnji košarkaš Marko Jarić i Tijana Krstić, modna kreatorka, nisu više u vezi. Par je raskinuo posle četiri meseca veze, ali će ostati prijatelji.

“Poslednjih nekoliko nedelja, njih dvoje su se stalno svađali i svaki razgovor se svodio na prebacivanje raznih stvari uz raspravu ko je kriv. Kako je vreme odmicalo, a oni nisu uspeli da prevaziđu nesuglasice, odlučili su da se rastanu. Zapravo Marko je doneo konačnu odluku i saopštio ju je Tijani u poslednjem razgovoru”, otkrio je izvor blizak paru za Alo.

Kako izvor kaže, njihova veza je bila osuđena na propast i ne samo zbog toga što su bili udaljeni kilometrima jedno od drugog.

“Marko važi za nekog ko ne voli da se njegov privatni život eksponira u javnost, pa je bio veoma ljut kada je u medijima video da je objavljena vest o njihovoj vezi. Odmah je posumnjao da je Tijana to ispričala, zbog čega je nastala prva svađa. Za razliku od njega, kreatorka je opuštena i ne mari mnogo šta će mediji da pišu o njoj. S druge strane Marko više brine jer ne želi da njegove ćerke koje ima iz braka sa Adrianom Limom saznaju za tatine avanture.”

Marko ovih dana leči ljubavne jade tako što posećuje razne klubove u Majamiju.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

1 komentar

1 komentar

  1. bbbbb

    04. 05. 2016. at 13:52

    On ko uklet ,s kim got krene neka frka ,ipak Adrijana i on nikad nece imati normalne zivote ,jos tu ima neceg .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top