Rasprava oko Trumpa između Azealije Banks i Rihanne otišla predaleko

Azealia Banks (foto: Instagram/azealiabanks)

Pravi rat odvija se na društvenim mrežama između pevačica Azealie Banks i Rihanne, a u borbi za odbranu svojih stavova koriste se raznim sredstvima, te pokušavaju da mnogobrojnim postovima skrenu pažnju na važnost trenutne političke situacije u Americi.

One su za vikend otpočele borbu na Instagramu, jer se vlasnica hita The Big Big Beat pobunila protiv Rihanne i ostalih zvezda koje, po njenim rečima, uznemiruju javnost govoreći protiv najnovije odluke Donalda Trumpa da zabrani ulaz migranata iz sedam zemalja u SAD.

Najpre je Rihanna reagovala na Trumpovo naređenje, napisavši na Twitteru: “Odvratno! Ove vesti su katastrofalne! Amerika se ruši pred našim očima. Kakva nemoralna svinja treba da budeš da bi odlučio ovakva sr**a!” A odmah nakon ovoga, pevačici se obratila reperka, koja je na Instagramu napisala: Rihanna (koja nije građanin ove zemlje i nema pravo da glasa), i sve ostale javne ličnosti koji svoj uticaj koriste da bi uznemirili javnost, zaista treba da umuknete!” Ona im je još poručila da prestanu da zbunjuju ljude i da su njihovi potezi  patetični.

Nakon ovoga, Azealia je otišla korak dalje, pa je na Instagramu postavila screenshot Rihanninog telefonskog broja. Međutim, broj ubrzo nije bio u funkciji, a Banksova je kasnije obrisala post.

(foto: Instagram/azealiabanks)

Ni Rihanna nije ostala dužna pevačici, pa iskoristila priliku da ismeje reperku u vezi njene priče o ubijanju pilića. Podsetimo, Azealia je nedavno na Snapchatu podelila video otkrivajući da je tri godine žrtvovala piliće u ostavi  i da je vreme da počisti nered, te govorila o svojim ritualima veštičarenja. Spomenuti video možete pogledati OVDE.

Tako je Rihanna podelila fotku na kojoj pući usne i šalje poljubac i u opisu napisala: “Faca koju praviš kad si imigrant” sa haštagovima #klonisepilića#spasimokokoš.

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Azealia je na provokaciju nastavila da odgovara audio videima i postovima, a videćemo do kada će se ovo prepucavanje nastaviti.

Povezane vesti

Back to Top