in

Razvod Kim i Kanyea Westa: Bitka za višemilionsku imovinu

Iako se navodi da imaju potpisan predbračni ugovor, situacija na poslovnom planu slavnog para se uveliko promenila od njihovog raskošnog venčanja u Italiji 2014. godine.

Prema saznanjima Forbesa, Kanyeova neto vrednost navodno je porasla sa 100 miliona na 1,3 milijarde, zahvaljujući njegovoj muzičkoj i dizajnerskoj karijeri, dok sam West tvrdi da je reč o brojci većoj od 5 milijardi dolara.

Kim Kardashian je takođe naporno radila pa se vrednost njenog poslovnog carstva u proteklih šest godina povećala s 40 na 780 miliona dolara, dok vrednost njenih beauty i modnih brendova nezaustavljivo raste.

Predbračni ugovor osigurava Kim milion američkih dolara za svaku godinu braka. Takođe, ona dobija i sve darove koje joj je Kanye tokom godina braka poklonio. Nejasno je da li to uključuje 5 miliona dolara vredne umetnine, gotovo četiri miliona dolara vredna vozila i 3,2 miliona dolara vredan nakit koji zajedno poseduju.

Primera radi, samo verečnički prsten koji je dobila vredi više od milijardu i tri stotine miliona dolara. Njihove nekretnine u Kaliforniji vrede više od osamdeset miliona dolara, a Kardashian imperija ima neto vrednost od više od sedam stotina miliona dolara.