Razvodi se Scarlett Johansson

Par se rastao nakon 2 godine braka (foto: Instagram/romain.scarlett)

Sada je već zvanično potvrđeno da je još jednoj holivudskoj ljubavi došao kraj, i da se lepa glumica Scarlett Johansson i njen muž, bivši francuski novinar Romain Dauriac, razvode nakon dve godine braka.

Par se razdvojio još letos, mada su svoju odluku dobro skrivali od javosti, kako prenosi izvor za magazin People. Uglavnom ništa nije ukazivalo da u njihovom braku nešto ne štima, mada ih je ovaj običaj čuvanja svoje privatnosti oduvek odlikovao; već neko vreme su se zabavljali kada je procurela vest o njihovoj romansi 2012. godine.

Nakon venčanja, živeli su na relaciji Pariz-Njujork, a u intervjuu za Cosmopolitan 2016. je glumica o svojoj odluci da se preseli definitivno za Pariz rekla da je bila najbolja koju je mogla da donese. Dakle, ni tada nije bilo nikakvih detalja koji bi ukazali na kraj. S obzirom na to da su ostali dosledni tome da ne dele puno toga iz privatnog života, retko su se pojavljivali zajedno na svečanostima. Jedna od retkih bila je dodela Oscara 2015., kada su zajedno prošetali crvenim tepihom i pozirali za fotografe.

Fanovi su ostali uskraćeni i za njihove selfije i zajedničke trenutke koje parovi danas popularno dele na društvenim mrežama. Ipak, oni ni po tome nisu bili svakidašnji spoj. A kada su postali roditelji ćerkice Rose Dorothy Dauriac, ponovo su odlučili da je drže podalje od očiju javnosti. Dakle, zaista je bilo teško nešto više saznati o njima tokom zajedničkog života, pa zato i važe za jedan od najmističnijih parova Holivuda, koji je gotovo potpuno zatvoren za javnost.

Poslednji put par je zajedno viđen u Parizu u oktobru 2016., na otvaranju njihovog Yummy Pop shop-a. Ono što se zna o njima je da je međusobna ljubav bila zaista velika, i da su jedno drugo podržavali, a Scarlett je jednom prilikom za People o Romainu rekla: „Veoma sam srećna. On je neko na koga uvek mogu da se oslonim, on je moj drugar“.

Glumica je, pre njega, bila u braku sa Ryanom Reynoldsom, od 2008. do 2010. godine.

2 Responses

  1. Interesantno. Ona i Maraja Keri su tolike zvezde, a nikad nisam cuo da je neko njihov fan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI