Search
Close this search box.

Reakcija Sonje Bakić na Beoviziju!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

„Mislim sta reci, lagala bih kad bih rekla da nisam iznenadjena i to veoma negativno. Ziri je jos jednom dao do znanja svima da je ovo narodnjacka zemlja i svi mi ostali koji pokusavamo da uradimo nesto drugo, samo se borimo protiv vetrenjaca. Kao drugo, koliko znam ja imam 10 hiljada prijatelja na moja dva profila i onda zavrsim sa 600 glasova publike.
Ja sam svojim nastupom zadovoljna, pesmom takodje i ne pristajem na kompromise. Muziku koju ja biram da pevam nije muzika koja se u ovoj zemlji docekuje sirom otvorenih ruku, ali da li me to brine??? NEEEEEE!!!!!
Culi ste me, videli, bio je ovo ipak izbor za pesmu koja ide na Evroviziju i uradili smo sve da se “ Nista Novo“ ublazi i prilagodi festivalskom duhu, a da u isto vreme ne odskoci od onoga sto sam uistinu ja, ali sada sledi NESTO NOVO!!!!
Presrecna sam sto sam ucestvovala na Beovoziji i dala svima priliku da vide samo mali deo onoga sto sledi.
Sonja“

Sonja Bakic, Beovizija 2009


Sonja Bakić je ovu izjavu postavila na svoj Facebook nalog, noćas oko pola tri. Iz teksta se vidi da je jako razočarana celim događajem, a ja želim da je ohrabrim i da kažem da Beovizija ne pokazuje realno kakva smo mi zemlja, zar ne? Da smo narodnjačka zemlja, ni ona a ni ostali učesnici OTa ne bi imali hiljade i hiljade fanova.

Zato, Sonja i ostali samo napred, vi nastavite da pravite muziku kako ste i počeli, a mi ćemo vas rado slušati.

ps Sonja, baci tu cigaretu! :)

POSLEDNJE VESTI