Search
Close this search box.

Rebelde groznica drma Srbiju!

Pop atrakcija meksički bend Rebelde ili RBD, održaće koncert u Beogradskoj areni 18. decembra, po drugi put za svega par meseci! Toliko su zanimljivi tinejdžerima, da nisu morali ni jednom da se pojave na našim televizijama, a postali su superstarovi u Srbiji, uglavnom zahvaljujući internetu. Postoji neverovatno interesovanje kako za njihove koncerte tako i za sve informacije koje se tiču Dulse Marije, Maite, Kristijna, Kristofera, Alfonsa i Anai koji čine RBD.

Da tinejdžerska sapunica Rebelde zaista imitira život govori i činjenica da je većina članova ovog benda u nekom trenutku bila u vezi sa nekim kolegom ili koleginicom, baš kao i njihovi likovi u seriji.

Anai Đovana Puente Portiljo je zgodna plavuša i izabranik njenog srca je mladi preduzetnik Rodrigo Ruiz de Tereza. Ali, pre stabilne veze bila je u tajnoj vezi sa kolegom iz benda Alfonsom, od 2005. do 2007! Njih dvoje su odlučno demantovali navode o bilo kakvoj romansi. Dulse Marija Espinoza Savinjon privlači pažnju obožavalaca svojim osmehehom i ima imidž „dobre devojke iz komšiluka“. Verovali ili ne i Dulse Marija je pala na čari svog kolege Alfonsa, te od 2002. do 2005. imali burnu vezu, koju su više puta raskidali. Mediji su lepu glumicu povezivali i sa Memom Očoom, poznatim meksičkim fudbalerom. Maite Peroni Borlegi je bila verena sa članom pratećeg benda RBD Gvidom Larisom, ali je njihova trogodišnja romansa okončana. Pretpostavlja se da je Maite raskinula veridbu zbog glumca Vilijama Levija sa kojim glumi u jednoj drugoj sapunici. Alfonso Erera, najveći zavodnik u grupi, bio je u vezi sa obe glavne glumice iz serije, Anai i Dulse Marijom, a od prošle godine u ljubavi je sa Klaudijom Alvarez. Najmlađi član benda Kristofer Ukerman se takođe zabavljao sa koleginicom iz grupe Anai, a zatim i sa španskom tinejdžerskom pevačicom Belindom. Kristijan Čavez priznao je prošle godine da je homoseksualac. On se tajno venčao sa muškarcem u Kanadi 2005. godine.

Vau, pa kod njih je baš uzbudljivo! RBD zapravo žive kao u sapunici u kojoj glume!

izvor: Blic

POSLEDNJE VESTI