Search
Close this search box.

Reper se izvinio, a kako je Iggy Azalea reagovala?

Uputio izvinjenje koleginici

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Uputio izvinjenje koleginici

Bilo da vam je Iggy Azalea draga ili ne morate se složiti da je Snoop Dogg preterao kada je protekle nedelje na degutantan način komentarisao fizički izgled mlađe koleginice –  a sada je i on sam to priznao!

Time što je skoro dva puta mlađu devojku između ostalog nazivao „ružnom k*rvom“, a da pritom i sam ima ćerku, Snoop nije dobio pozitivne poene kod bilo koga. Kako bi stavio tačku na celu priču pozvao je Iggy i izvinio joj se preko telefona, a potom je i postavio video u kom obećava da više neće praviti slične incidente.

„Zvanično je gotovo sa pričanjem loših stvari o drugima. Izvinjavam se. Izvinjavam se. Jako mi je žao. Neće se više ponoviti“, našalio se na kraju Snoop Dogg oponašajući dete koje je svesno da je skrivilo.

Iggy Azalea je zapečatila primirje kratkom objavom na Twitteru: „Cenim to što si se izvinio“, a potom je pozvala i svoje fanove da prestanu sa prozivkama na račun njenog skoro 20 godina starijeg kolege.

„Neka se završi na ovome, ljudi. Fokusirajte se na pozitivne stvari i ne gubite vreme na one negativne. Ja jesam.“

https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/522473148504363008

A zašto i ne bi? Njen duetski singl sa Ritom Orom, Black widow je već 15 nedelja na Billboardovoj Hot 100 listi, a trenutno se nalazi na zavidnom 3. mestu.

N.M./Tračara

POSLEDNJE VESTI