Rihanna konačno uzvratila ljubav Drakeu: Volim te zbog toga

(foto: Instagram)

Instagram post #7000! We had to choose the perfect picture! ❤️

A photo posted by Rihanna Daily (@rihannadaily) on

Rihanna i Drake su obnovili svoju romansu, a fanovi ne mogu biti srećniji. Od kada je javno izjavio ljubav svojoj dragoj, reper i pevačica su pod reflektorom javnosti. Međutim, Rihanna je tek sada prokomentarisala taj govor.

Pevačica je izdvojila vreme i putem Instagrama se zahvalila svom timu, prijateljima, porodici, fanovima ali i Drakeu zbog neverovatne noći na MTV VMA. „Imam neverovante ljude u svom životu. Moja porodica, moji prijatelji, moji voljeni, moji fanovi, moj tim, svi su oni prelepe duše“, započela je Rihanna svoj mali govor, a potom dodala: „Hvala Naomi Campbell, Mary J. Blige i Tracee Ellis Ross zbog vaših divnih reči. Drake, tvoj govor je bio toliko dirljiv da te volim zbog toga“.  
Camo shark for my dear friend @badgalriri Also… I just found out you can zoom on IG- enjoy :) A photo posted by Bang Bang (@bangbangnyc) on

Inače, RiRi se ovih dana istetovirala, a tetovažu u obliku ajkule je posvetila upravo Drakeu. Naime, nakon dodele nagrada, reper je odveo pevačicu na dejt u akvarijum, a tom prilikom su se slikali sa plišanom igračkom plave ajkule, a fotku objavio na Instagramu. Fanovi su ubeđeni da je upravo to inspirisalo Rihannu da uradi novu tetovažu. Pogledajte fotke i procenite sami.

POSLEDNJE VESTI