Prati nas

Extra

Rihanna konačno uzvratila ljubav Drakeu: Volim te zbog toga

Instagram post #7000! We had to choose the perfect picture! ❤️

A photo posted by Rihanna Daily (@rihannadaily) on

Rihanna i Drake su obnovili svoju romansu, a fanovi ne mogu biti srećniji. Od kada je javno izjavio ljubav svojoj dragoj, reper i pevačica su pod reflektorom javnosti. Međutim, Rihanna je tek sada prokomentarisala taj govor.

Pevačica je izdvojila vreme i putem Instagrama se zahvalila svom timu, prijateljima, porodici, fanovima ali i Drakeu zbog neverovatne noći na MTV VMA. “Imam neverovante ljude u svom životu. Moja porodica, moji prijatelji, moji voljeni, moji fanovi, moj tim, svi su oni prelepe duše”, započela je Rihanna svoj mali govor, a potom dodala: “Hvala Naomi Campbell, Mary J. Blige i Tracee Ellis Ross zbog vaših divnih reči. Drake, tvoj govor je bio toliko dirljiv da te volim zbog toga”.  

Camo shark for my dear friend @badgalriri Also… I just found out you can zoom on IG- enjoy :) A photo posted by Bang Bang (@bangbangnyc) on

Inače, RiRi se ovih dana istetovirala, a tetovažu u obliku ajkule je posvetila upravo Drakeu. Naime, nakon dodele nagrada, reper je odveo pevačicu na dejt u akvarijum, a tom prilikom su se slikali sa plišanom igračkom plave ajkule, a fotku objavio na Instagramu. Fanovi su ubeđeni da je upravo to inspirisalo Rihannu da uradi novu tetovažu. Pogledajte fotke i procenite sami.

1 komentar

1 komentar

  1. Maria

    03. 09. 2016. at 12:05

    Ahhh sva se raznezim kad vidim ove slike! ja ponovo podvlacim da se Rih udaje za njega! Divan su par sve kad ih gledam na slikama prsti od slatkoce,pogotovo sa nastupa njih dvoje!! e stvarno su lep par i drago mi je zbog obojee!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top