Prati nas

Extra

Rihanna potvrdila: Novi album stiže 2019. godine

Iako je svojevremeno nove albume izbacivala na manje od godinu dana, Rihanna je rešila da nakon albuma Anti, objavljenog u januaru 2016. godine napravi dužu diskografsku pauzu – kojoj se nazire kraj.

Ona se fokusirala na kozmetiku i modu, pa tako njena make up linija Fenty beauty beleži uspehe, dok je kolekcija donjeg rublja Savage x Fenty rasprodata u rekordnom roku. Zbog toga se opustila kada je muzika u pitanju, no čini se da uskoro ipak ulazi u studio.

Najavljujući novu kolekciju karmina, Rihanna je odgovorila i na pitanje jednog od fana, koga je zanimalo kada će objaviti novi album. “2019.” napisala je ona kratko i bacila fanove u trans.

Iako nije izdala album tri godine, to ne znači da se povukla iz javnog života. Nakon turneje, posvetila se i filmografiji, pa smo je tako gledali i u filmu Okeanovih 8 ove godine.

View this post on Instagram

#FlamingoAcid @fentybeauty Dec. 26

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

2 komentara

2 Comments

 1. Molly

  24. 12. 2018. at 00:30

  Tracaro, Ocean je zenski, glavni lik, u tom filmu, a ne okean, neka gramatika, istrazivanje neko, prije kopiranja i prevodjenja teksta na Google Translate-u.
  Hvala :)

 2. Tracara.com

  24. 12. 2018. at 08:24

  Moli, evo prevoda filma na srpski, greška je jedino što smo preveli ime lika. A ako te baš zanima, Ocean može da se odnosi i na Dannyja iz prva tri dela, a može da se odnosi i na Debby, tako da je sve do prevoda koji je u Srbiji i dalje u muškom rodu.
  https://www.imdb.com/title/tt5164214/releaseinfo?ref_=tt_ql_dt_2

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top