Prati nas

Extra

Rihannin hit odgovor onima koji je prozivaju jer se ugojila

(foto: Instagram/badgalriri)

(foto: Instagram/badgalriri)

Nakon što se ugojila 10 kilograma (kako prenose pojedini svetski mediji), Rihanna se našla na meti prozivki i podsmeha mnogih, a ona im je, u svom prepoznatljivom stilu, odgovorila.

Naime, pevačica je na Instagramu postavila kolaž fotografija Gucci Manea uz opis: “Ako ne možeš da se nosiš sa mnom kada sam Gucci Mane iz 2007., ne zaslužuješ ni mene kada sam Gucci Mane iz 2017. godine.”

(foto: Instagram/badgalriri)

(foto: Instagram/badgalriri)

Međutim, ovo nije prvi put da se RiRi sa dozom humora razračunavala sa medijima i komentarima na internetu. Tako je, na primer, na cenzurisanje njenih fotografija na Instagramu zbog golotinje, zbog čega su i povučene iz prodaje naslovnice jednog časopisa na kom je pozirala naga, odgovorila sledećom fotografijom. “Ako se Instagram bude pitao ovako će izgledati sledeća naslovna strana sa Rihannom.”

(foto: Instagram/badgalriri)

(foto: Instagram/badgalriri)

Kada su je prozivali što nije ostala u dobrim odnosima sa Chris Brownom nakon raskida, opet je imala jasnu poruku. “Mrzim kada mi bivši kaže: ‘Tu sam uvek za tebe ako ti budem potreban’. Pa, gde si, j*bote, bio kada smo bili u vezi i kada si mi bio potreban?”

Nakon što ju je nekoliko javnih ličnosti prozvalo zbog konstantnih raskida i pomirenja sa Drakeom, RiRi im je zapušila usta. “Niko od mojih bivših nije oženjen ili u srećnoj vezi, tako da je očigledno da nije problem bio u meni.”

A kako zaboraviti i njene epohalne odgovore, kao onda kada ju je pred koncert Kendall Jenner menšnovala na Twitteru uz poruku da će biti veoma tužna ako Rihanna ne otpeva pesmu Complicated, na šta ju je dočekao kratak, bez ikakvih emotikona, odgovor: “Onda nemoj da dođeš.”

2 komentara

2 Comments

 1. Cipsi

  06. 06. 2017. at 15:47

  Mensnovala? Hahahhahahahahahahahha hit

 2. cc

  08. 06. 2017. at 00:07

  Carica Riri :)
  Ona je lepa, pa je lepa. Smrsace, nije joj problem. Varira njoj kilaza cesto

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top