Rijaliti kriminalac na meti vudu magije? U lutku s mojim likom ta žena je zabola osam igala!

Kristijan Golubović nedavno je preživeo dramu kada je njegova izabranica Kristina Spalević završila u bolnici zbog sepse. Na svu sreću nije došlo do većij komplikacija i fatalnog ishoda.
Kontroverzni rijaliti igrač otkrio je nedavno da je bio na meti vudu magije. Zašto i kako se to dešavalo, otkrio je: „Riba jedna me uhodi ko zna koliko. Vidi da nema šansu, ali ne odustaje. Da bih jednom saznao, pa potom i video da mi je likuša napravila vudu lutku, sa mojim likom! Šokirao sam se. I još 8 onih nekih igli ili šta su bili su probodeni kroz tu glinenu lutku.“ tvrdi on. „A u tom periodu ja kao sve super, a osećam se kao da imam 80 godina, sve mi je bilo teško. Ko zna šta je htela, da me ubije, otkud znam. To je patologija. Rekli su mi da mi je rađena magija, vlaška i ne znam koja sve ne,“ ispričao je Kristijan u dahu a potom otkrio da je navodno na meti sredovečnih, poremećenih žena.
„Nalazio sam na svojoj garderobi kosu od pokojnika, neke konce, dlake od životinja. Retko koju magiju sam izbegao. Sredovečne žene mi postaju admini na društvenim mrežama, pa počnu da me muvaju i kad vide da ništa neće biti od toga, počnu da me hejtuju, predstavljaju kao lošeg, onda vam na nos izađe svaka usluga koju su uradile, a same su to želele, a niko im nije tražio. Čim im ne daš da uđu u srž života. Imam ogroman problem sa mentalno poremećenim ženama. Zaslužili su davno da ih pobijem, ali pošto je drugo vreme došlo, okrećem sve na sprdnju i zezam se sa njima,“ završio je Kristijan svoju iskrenu ispovest.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI