in

Rita Ora priznaje: Posle raskida sa Calvinom Harrisom sam htela da umrem od tuge

Rita i Calvin su bili godinu dana u vezi (foto: Wenn)
Rita i Calvin su bili godinu dana u vezi (foto: Wenn)

Rita Ora je u najnovijem intervjuu za magazin Wonderland otkrila da joj je srce bilo slomljeno posle raskida sa Calvinom Harrisom.

25-godišnja pevačica je čak i morala da izbaci neke pesme sa poslednjeg albuma jer su DJ i ona zajedno radili na njima. Ali uprkos tome, kaže da je uspela da preživi ogromnu tugu koju je osećala posle raskida. „U to vreme sam samo želela da se sklupčam u krevet i umrem. Ali sam pobegla od tog osećaja i preživela“. Kao rezultat toga što neke pesme koje je planirala nije ubacila na album, on je on ljubavnog, postao posveta prijateljima koji su joj pomogli u najtežim trenucima. Ora o tome kaže: „Shvatila sam da moram da se vratim  u studio i napišem nove pesme kojima ću pokazati prijateljima koliko sam im zahvalna na svemu što su za mene uradili tada“.

Riti he raskid veoma teško pao i priznaje da je htela 'da umre od tuge' (foto: Wenn)
Riti he raskid veoma teško pao i priznaje da je htela ‘da umre od tuge’ (foto: Wenn)

Posle njihovog raskida juna 2014. godine, Calvin nije dopustio Riti da izvede pesmu I Will Never Let You Down, koju je on napisao i producirao, na Teen Music Awards. Pevačica navodi da je upravo ta pesma bila jedan od razloga raskida. „Tada sam bila u zabludi i mislila da je Calvin savšen i da ne može ni u čemu da pogreši, da me podržava u svemu i da me nikada neće izneveriti. Ali kada je izašla presma I Will Never Let You Down, sve je postalo čudno. Možda zbog toga što smo pomešali privatni život i posao“.

Uprkos slomljenom srcu, Ritin raskid sa DJ i producentom, koji je poslednjih meseci u srećnoj vezi sa Taylor Swift, nije usporio njenu karijeru. Štaviše, ovo je bila njena najuspešnija godina do sada, a tek ćemo videti šta će nam to pavačica rodom sa Kosova novog doneti sledeće i narednih godina.