Ružica: Bojana Rajić mi je ukrala dečka!

Spavala sa Banetom, a dete je bilo Akijevo! (foto: Arhiva)

Učesnica rijalitija Parovi, Ružica Veljković je u emisiji Goli život otkrila da joj je manekenka Bojana Rajić otela dečka sa kojim je već tada bila duže u vezi.

Iako je popularna Modelsica pričala kako je to bila prava i ozbiljna veza na duže staza, Nataša Šavija se nije ustručavala da joj upadne u reč i prokomentariše kako je samo sa izvesnim Banetom bila u kr*s kombinaciji.

„Upoznala sam ga u jednom klubu preko zajedničkih prijatelja, bila sam baš luda za njim. Mislim da je on u to vreme bio sa Bojanom Rajić. I dan danas mi se on sviđa, ali sve se loše završilo“, rekla je Ružica koja je dalje nastavila da opisuje svoju vezu.

Preotela joj dečka! (foto: Arhiva)
Preotela joj dečka! (foto: Arhiva)

„Bilo nam je prelepo, desio se poljubac, zatim seks i tako dalje, ali nikad to nije bila ni veza ni kombinacija već kad se vidimo, vidimo se. Ja sam tad bila sa Akijem, ali smo se stalno mirili i svađali, pa sam sa Banetom bila dok nisam sa Andrijom.“

Onda je šokirala sve prisutne izjavivši da je nastao skandal kada se saznalo da je trudna i da je u isto vreme spavala sa Banetom, ali da je dete koje je nosila bilo Akijevo.

„Ostala sam trudna u vreme dok sam spavala sa Banetom, ali je dete bilo Akijevo. Bane je utripovao da je to njegovo dete, nudio mi i kola i stan da ne abortiram. Posle toga se naljutio i nikad me više nije pozvao. On je i dalje ubeđen da je to bilo njegovo dete“, objasnila je Ružica.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI