Prati nas

Bizarno

Bankrotirao u Parovima: Miki će morati da fizikališe u fabrikama

miki djuricic

Miroslav Miki Đuričić (Foto: Promo)

Pčelar Miroslav Miki Đuričić je pokušao da nagovori svoje saigrače rijalitija Parovi da bojkotuju naređenja prodkucije i da čute ne bi li emisija izgubila na gledanosti, ali u tome nije uspeo.

“Ako ništa ne radimo, to niko neće da gleda, onda će produkcija da nas izbaci. Razumete. Mi smo ovde da pravimo šou. Zbog toga dobijamo horonare. Ako smo dosadni, nismo im potrebni”, ubeđivao je Miki ostale takmičare, ali mu to baš i nije pošlo za rukom.

“Niste mi jasni, uđete u rijaliti, potpišete ugovore, dogovorite visoke honorare, pa hoćete da izađete”, rekla je Ružica Veljković, pa zatim dodala da bi ona u vili mogla ostati još godinu dana, ako je to potrebno. Veljkovićeva je priznala da je u rijaliti ušla ne bi li zaradila pare i tako pomogla roditeljima i sestri.

Međutim, Vesna Rivas nije bila blaga  na rečima kad je Miki pokušao da je vrbuje. “Spusti se na zemlju, rođen si da budeš mali i ne izigravaj nekog buntovnika. Ušli smo svojevoljno ovde. Honorari su visoki, produkcija sve poštuje. Čujem, pominje se da će Parovi trajati do juna. Ma, ja mogu još godinu. Imam svoj cilj i to je to. A ovi slabići, što samo kukaju, lome, ne poštuju pravila, nek javnost vidi kakve su ličnosti. I treba sutra neko da sluša Mikija šta priča, a ovde se pokazao labilno”, rekla je ona i zatim dodala da je čula da će pčelar morati da radi u fabrikama kao fizikalac ne bi li otplatio dug produkciji zbog kršenja pravila i oštećenja enterijera u vili.

“Kad se sve preračuna, ti ćeš još šest meseci odrađivati u fabrikama, tako da će rijaliti za tebe da traje i kad se za nas okonča”, rekla je na kraju Vesna Mikiju.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top