Detalji sukoba: Vesna Rivas jurila Sašu Popovića da bi ga tukla?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U nedavnom intervjuu za Svet, Vesna Rivas otkrila je detalje sukoba sa Sašom Popovićem.

Prema rečima Rivasove, Saša ju je žestoko uvredio zbog čega je imala potebu da se obračuna sa njim.

„Ma, na početku saradnje stvarno nije bilo nikakvih problema, ali došli smo i do toga da sam ga jurila da ga bijem pred 20 pevača. Ispoštovao me je maksimalno, što sam dogovorila, to sam i dobila, međutim, prema meni je uvek bio hladan, nikad nisam osetila poštovanje.“ počinje ona za Svet.

„I problem nastaje kad su krenula novogodišnja snimanja. Ja sam taj dan imala pet emisija, trebalo je da idemo van Beograda, ali javljaju da je napadao sneg i da se preko Rudnika ne može. Vratimo se mi do studija Granda, gde je još trajalo snimanje. Sednemo u klub i dolazi Popović, pita koliko je bilo snimanja, onako ironično. Ja već gladna, nervozna, ko iz topa mu kažem da je bilo pet i da na šesto nisam stigla i da mi je jako žao što njegove pulenke nisu imale ni upola manje.“ nastavlja Vesna.

„Goran Vukošić, da bi prekinuo tu priču jer vidi da se zakuvava, kaže kako sam dobila godišnju nagradu za najlepšu, najelegantniju pevačicu, tako nešto i vadi plaketu iz moje torbe i pokazuje mu. Saša uzima plaketu, okrene se ka onom zmijarniku i kaže: ‘Alo, ribe, jel’ vidite ko je zapravo glavna riba, a ima i diplomu’, pokaže na mene i tu plaketu baci ka šanku. Ja skočim i kažem mu: ‘Slušaj, smradu, klošarčino, kako te nije sramota da se tako ponašaš. Nisam ti ja kriva što te koje ti forsiraš narod neće, ne voli ih’. On krenuo, pa stao, a trese mu se vilica. Kaže mi: ‘Kako možeš tako sa mnom da razgovaraš?’ A meni opet padne roletna: ‘Ma neću više da razgovaram, sad ću njušku da ti razbijem’. Ja krenem na njega, on pobegne na vrata.“ priča Vesna za Svet i otkriva šta se posle toga dešavalo:

„Pojavljuje se Brena posle deset minuta. Sela pored mene, hvali me kako sam lepa, elegantna. Vukošić opet vadi diplomu. Brena se oduševila, tražila od asistenata da se urami, da bude kod nje u kancelariji, kao, to je nagrada i za Grand. A meni suze krenule. Ona divna, sve fenomenalno, a on hladan. Zbog nje me je mrzeo zmijarnik, njene podg*zne muve,“ tvrdi pevačica.

POSLEDNJE VESTI