Search
Close this search box.

Lepa Brena neće da ženi sina? Evo zašto je protiv

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lepa Brena je požrtvovana majka koja za svoju decu želi samo najbolje. Život je posvetila svojim sinovima budući da je i pre 21 godinu doživela traumu koju će pamtiti celog života.
Pre dve decenije, 23. novembra 2000. godine, desio se događaj o kome je sa nevericom pričala cela Srbija – otet je njen stariji sin Stefan. Jednu od najvećih trauma u životu jednog od najpoznatijih srpskih parova ispratili su svi srpski mediji o kojoj danas Lepa Brena priča s gorčinom. Upravo je ovo razlog zbog čega se toliko boji za svoju decu i zbog čega žarko želi, kao majka da njeni sinovi od života vide samo dobru stranu. U intervjuu za Hello! Brena se osvrnula i na mlađeg sina Viktora, koji je u žiži popularnosti. Mediji su veoma radoznali kada je njgov ljubavni status u pitanju pa mnoge interesuje kada će stati na ludi kamen. Evo kako na sve to gleda Brena:
„Mislim da je Viktor veoma mlad za plivanje u bračnim vodama. Generalno, moj stav je da muškarci ne bi trebalo da stupaju u brak pre tridesete. Verujem da bi svaki čovek trebalo prvo da pređe veliku kilometražu i što se tilče edukacije, posla, noćnog života, žena ili provoda. Svega što mu padne na pamet. I tek kada se ostvari poslovno, kreativno i lično treba da stupi u bračnu zajednicu. Ja, naravno, ni na jedno dete ne mogu da utičem, ali eto ako mene pitate za mišljenje, onda bi to bio moj savet za sve momke, pa i mog sina Viktora, za koga sam sigurna da će me poslušati,“ bila je poruka Lepe Brene svim potencijalnim snajama. S druge strane, u pomenutom intervjuu za Hello! Brena je pričala i o svom zdravstvenom stanju, budući da je nedavno uslikana ispred privatne klinike… „Veoma sam revnosna što se tiče lekarskih pregleda. Tu ne postoji nikakva tajna, kao što znate. Lomila sam se više puta, i ruke i koleno, zato idem na redovne kontrole. Na šest meseci radim preglede celog organizma, a sada sam bila na rutinskoj kontroli koja je vezana za trombozu. Takođe, išla sam kod reumatologa po savet u vezi sa lekom koji uzimam. Moram priznati da se nikad nisam osećala bolje i zdravije – ne preterujem sa koncertima, vodim računa o ishrani, a imam vremena i za decu i porodicu. Mogu više da se posvetim svojoj publici, ali takođe i Lepoj Breni,“ bila je iskrena pevačica.

POSLEDNJE VESTI