Sve o trudnoći Anastasije Ražnatović: Evo kada se očekuje beba

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja od prvog dana intrigira javnost. S obzirom na to da Cecina ćerka ne voli da detaljiše o emotivnom odnosu, svaki njihov korak kada su u Srbiji sedma sila pomno isprati. Čini se da ništa ne može da im pokvari sreću, pa ni loši odnosi mlade pevačice sa ženskim delom Nemanjine porodice.

Ražnatovićeva se preselila u Sevilju gde uživa sa jačom polovinom a kada ima obaveze vrati se u rodni Beograd i čim pre gleda ponovo da odleti put tople Španije.

Ono što svi željno iščekuju jeste trudnoća Anastasije Ražnatović jer se iz aviona vidi da je njena i fudbalerova ljubav od prvog dana jaka i stabilna, piše Svet.

„Anastasija i Nemanja su specifični. Oboje vodi energija avanturizma. Ona se jako zaljubila, i ona je njemu draga, ali imaju mnogo neprijatelja kojima oni kao spoj nisu mili. Nemanji se otvara put u inostranstvo. Ovo je težak period za vezivanje. Idu dva koraka napred, a sedam, osam unazad. Ima tu ljubavi, ali i tuge, depresije, česte su promene raspoloženja, protivljenja njegove porodice. On je takav momak da mu znači podrška porodice, biće tu teško usklađivanje,“ kazala je Vesna i dodala:

„Ne vidim im jačanje odnosa. Pojavljuje mi se čak i beba uskoro, njihov zajednički život, venčanje, ali i tad bi bilo trzavica, promene raspoloženja. Biće tu svačega u ovoj godini. Stoji im potpis, ali on izaziva komplikacije. Nije tačno da njihovu vezu najviše osporavaju njegova majka i sestra. Anastasija u odnosu sa Nemanjom ima mnogo većeg neprijatelja koji je ili Ovan ili Škorpion,numerološka šestica, ta osoba stalno stoji sa strane,snima, posmatra, pravi blokove, crnu magiju da je razdvoji od njega. Veliki neprijatelj im je blizu.“

POSLEDNJE VESTI