Nasilnik štakama udarao žene: Pretučene učesnice rijalitija uživo u programu Pinka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Miki Đuričić, učesnik rijaliti programa Zadruga, koji se emituje na televiziji Pink, krvnički je ošamario učesnicu Suzanu Perović, a onda je bivšu Nadeždu Biljić pljunuo u lice i nekoliko puta je brutalno udario drvenom štakom.

Od siline udarca obe su ostale u suzama, a nasilnik je sproveden u zatvor gde mu je određen pritvor od 30 dana.

Ovim povodom oglasio se ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, pa poručio da će “učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biti procesuiran u skladu sa zakonom.”

“Srbija ima nultu toleranciju prema nasilju nad ženama i najoštrije osuđujem svaki vid napada na njih. Učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biće procesuiran u skladu sa zakonom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pravovremeno reaguju na svako saznanje o nasilju”, napisao je Stefanović na Tviteru.

Koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stojanović istakla je da urednici TV Pink mogu da podnesu tužbu protiv Đuričića, kao i oštećene žene, dok sa ove televizije poručuju da se nadaju da će policija uraditi svoj posao.

„Na osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink uslediće i tužba protiv njega, a ovim putem apelujemo i na nadležne organe – policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude nasilnika,“ stoji u saopštenju ove televizije.

Rijaliti program se na Pinku emituje bez prestanka od septembra prošle godine, a ovo je samo jedna u nizu nasilnih situacija.

POSLEDNJE VESTI