Prati nas

Ružica konačno na slobodi, Filip je čeka da nastave gde su stali u ‘Parovima’

Ružica je namerno sabotirala svoje učešće u rijalitiju da bi ispala što pre (foto: screenshot)

Ružica je namerno sabotirala svoje učešće u rijalitiju da bi ispala što pre (foto: screenshot)

Nakon što je skoro pet meseci bez prestanka u rijalitima Happy televizije, Ružica Veljković je sinoć konačno napustila Maldive i otišla kući.

Ona je čak i namerno proteklih dana izbegavala da učestvuje u zadacima kako bi bila što dosadnija i kako bi je publika što pre izbacila. Kada je voditeljka saopštila da upravo ona ima najmanji broj glasova, Ružica je skakala od sreće.  Najsrdačnije se pozdravila sa rođenom sestrom Tamarom Veljković, ali je uspela da razočara Jovanu Tomić Matoru, koja nije bila zadovoljna što se Ružica sa njom nije pozdravila.

“Mislila sam da ću moći da izdržim još neko vreme u ovom šouu, ali nije tako. Nemam snage ni da hodam, ni da pričam, danas mi je kod bazena bilo dosadno”, rekla je Veljkovićeva, evidentno uzbuđena što će konačno imati prilike da pobegne od kamera koje su je u stopu pratile svih ovih meseci.

Ostaje da vidimo da li će Filip i Ružica nastaviti ono što su u Parovima započeli! (foto: facebook)

Ostaje da vidimo da li će Filip i Ružica nastaviti ono što su u ‘Parovima’ započeli! (foto: facebook)

A kada kažemo u stopu to zaista i mislimo, jer bivša modelsica i njena simpatija iz Parova, Filip Đukić su, doduše sasvim svesno, redovno, upravo pred kamerama i naočigled svih, vodili ljubav. Verujemo da je i Đukić presrećan što je njegova devojka konačno van rijalitija, pa će zajedno moći da uživaju u provodu u gradu, ali i seksualnim aktivnostima bez da ih neko preko malih ekrana ili iz susednog kreveta posmatra.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Maša

    04. 07. 2015. at 13:49

    O kakvim vi glupostima pišete ne vjeruje. Parovi madivi maca cecina djeca veljko TRŠ! Očekujem nešto u vezi novog spota Riri BBHMM a vi o seljacima tim pišete …

  2. lola

    05. 07. 2015. at 15:58

    Tako je @Maša!! BBHMM! !Hoćemo spot hoćemo spot hoćemo spot hoćemo spot !

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top