Samo trač: Muž Jelene Jakovljević ima još jednu ženu!

Said uzeo još jednu ženu
Said uzeo još jednu ženu

 

Nekadašnja mis Jugoslavije, Jelena Jakovljević bin Drai, dobila je suparnicu: njen muž Said koji inače može da ima 4 žene, oženio se po drugi put, piše Kurir.

“Jelena je više godina bila Saidova jedina supruga, ali pravila u Emiratima su jasna i na osnovu njih muškarac može u kuću da dovede više žena i za to ne postoje zakonske prepreke. Na kraju krajeva, takvi su običaji. Jelena se nije preterano zabrinula zbog odluke supruga, budući da joj po pravilima kao prvoj supruzi pripadaju sve pogodnosti i da njen status nosi niz beneficija koje ostale supruge nikad neće imati”, otkirva izvor, blizak porodici Bin Drai.

Podsećanja radi, Jelena i Said imaju troje dece: ćerku Asju i sinove Hilala i Hamdana.

————————————————————————————-

UPDATE: Iz poverljivih izvora saznajemo da ova vest nije tačna!

Kako saznajemo, Jelena i njen suprug Said potpuno su posvećeni jedno drugom i svojoj deci, naročito najmlađem sinu, Hamdanu koji je rođen početkom jula meseca. Pored toga, bračni par koji su već 10 godina zajedno, kontinuirano rade na proširenju svog porodičnog biznisa, a Jelena je ubrzo posle porođaja počela da radi na novoj modnoj kolekciji svog brenda luksuznih haljina Duchess. Sam proces izrade prelepih kreacija često šeruje na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Pored modnog biznisa, Jelena vodi salon lepote i dečiji vrtić koji je dobio naziv po njenoj ćerki Asji.

Redakcija Tracara.com
Foto: Hellomagazin.rs

Povezane vesti

Back to Top