Podrška sa svih strana sveta: I oni pomažu!

Među poznatim, ali i nekim vrlo uticajnim ljudima koji su se takođe osvrnuli na velike poplave u Srbiji našli su se i glumac Stephen Fray, starleta Coco T, bivša misica Jelena bin Drai, muzičar P Diddy.

 

Nekada model, danas modni dizajner Jelena bin Drai koja danas živi u Dubajiu gde se udala za šeika Saida bin Draija, organizovala je humanitranu akciju prikupljanja sredstava za ugrožene u svojoj rodnoj zemlji i Bosni.

Jelena i Ivanka Trump

“Dragi svi, Srbija i Bosna su u katastrofalnoj situaciji, a strani mediji ćute o tome. Mi vas ne pitamo, mi vas preklinjemo za pomoć. Od 19. maja do 26. maja mi ćemo sakupljati hranu za bebe, pelene, hermetički zatvorenu hranu i konzerve, sredstva za higijenu i vreće za spavanje.”

Britanski glumac Stephen Fray zamolio je svoje pratioce na Twitteru da pomognu, napisavši:

“Zajedničko za sve ljude koji završe u vodi je da im je neohodna ruka spasa #Serbiafloods #Bosniafloods”

Stephen Fry

I američka starleta Coco T, rijaliti zvezda i supruga glumca i muzičara Ice Tija ne zabravlja svoje korene i obećava da će pomoći zemlji iz koje dolaze njeni preci.

“Moje srce je u Srbiji. Moji baba i deda su odatle. Pomozimo im u ovim trenucima kada im je teško. Ja ću dati svoj doprinos!” – napisala je poznata plavuša.

Coco

Reper P Diddy je pozvao sve da pomognu Srbiji, napisavši svedeće na svom Twitter profilu: “Srbiji je potrebna vaša pomoć! #SupportSerbia #SerbiaFloods!”

 

P.-Diddy
P Diddy

 

Redakcija Tracara.com

 

 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI