Santana o Gremiju: Adele zna da peva, Beyonce je samo lepa

Pevač uporedio pevačicu sa modelom (foto: Screenshot)

Na nedavno održanoj dodeli 59. Grammy nagrada najviše priznanja osvojila je Adele, ali i sama pevačica je smatrala da ne zaslužuje Gremija za najbolji album, te da je on trebalo da pripadne Beyoncinom albumu Lemonade.

Mnogi su se složili sa njom, ali jedan muzičar ne deli to mišljenje. Legendarni rok gitarista Carlos Santana smatra da je britanska zvezda zasluženo dobila nagrade i ima za to dobar razlog. “Ja mislim da je Adele pobedila je zaista ume da peva”, rekao je gitarista za Australina Associated Press. “Uz dužno poštovanje našoj sestri Beyonce, Beyonce prelepo izgleda i to je više neki manekenski tip muzike – muzike koja ujedno reklamira haljine – ona nije baš pevačica pevačica, uz svo poštovanje”, dodao je Santana.

Santana se kasnije izvinio zbog komentara (foto: Screenshot)

Mnogi su odmah ustali protiv ovih kritika upućenih Queen Bey i stali u njeni odbranu govreći da njeni teatralni nastupi nimalo ne odvlače pažnju od njenih neverovatnih voklanih mogućnosti. To samo znači da ona ima druge načine na koje iskazuje sebe, poručuju fanovi.

Santana je zatim na Facebooku uputio izvinjenje kolegenici, i napisao: “Moja namera bila je da čestitam Adele, a moj komentar o Beyonce je, nažalost, izvučen iz konteksta. Za nju kao osobu i kao umetnika imam samo ogromno poštovanje. Zaslužuje sva priznanja koja osvoji. Beyonce i njenoj porodici želim sve najbolje”, stoji u izvinjenju gitariste.

Povezane vesti

Back to Top