Search
Close this search box.

Beyonce proslavila rođendan u Hrvatskoj: Ona i njen suprug tamo su pretukli fotografa

Foto: Instagram

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Instagram

Bračni par Beyonce i Jay-Z ove godine za letnji odmor iskoristili su čari Jadrana. Stigli su u Hrvatsku na 107 metara dugoj jahti Lana.

Pevačica i reper su prošle nedelje proslavili njen 39. rođendan na ostrvu Bisaga Mala. Izazvali su zanimanje kada su se pojavili na velikoj jahti, a s njima je bio i poznati chef iz uglednog restorana u Sorentu koji se brine za njihov jelovnik, prenose mediji u regionu.

Beyonce će podeliti na Instagramu fotografije s rođendanske proslave tek kad ode iz Hrvatske. Posebna večera za pevačicu je bila izuzetno romantična jer je sve oko nje bilo puno baklji i cveća.

U subotu poslepodne uživali su na Kornatima na ostrvu Žutu. Bili su u restoranu i sami su jeli na terasi, a oko njih je bilo nekoliko telohranitelja koji su pazili da ih ne ometaju.

https://www.instagram.com/p/CEzWqsiDRr7/?utm_source=ig_embed

Brinuli su se i o tome da ih ne fotografišu, ali nisu u potpunosti uspeli u tome. Na Instagramu je osvanula fotografija bračnog para, a dama koja ih je fotografisala tvrdi da je poznata pevačica odbila da se fotografiše s obožavaocem.

Kako saznaju hrvatski mediji par je za iznajmljivanje jahte na kojoj borave treba izdvojiti oko 1,7 miliona dolara, ali i dodatnih 219 hiljada dolara za troškove goriva i posade. Sedmodnevni najam tako dostiže cenu od skoro 2 miliona dolara.

https://www.instagram.com/p/CEzWSm7jAmX/?utm_source=ig_embed

Ovo nije prvi put da je slavni par stigao u Hrvatsku, jer su tamo bili i 2009. godine u Dubrovniku kada se dogodio incident. Te godine, telohranitelj poznatog para u Dubrovniku je napao snimatelja, jer je pokušavao uloviti Beyonce i Jaya kako izlaze iz restorana.

Snimatelj je dobio tri udarca po leđima, a na kraju mu je razbijena i kamera. Kada je uzvratio udarcem stativom, snimatelj je bačen u more.

POSLEDNJE VESTI