Zabavite se u raju dok se ne sretnemo opet: Održan komemorativni skup za Kobeja Bryanta

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Porodica, prijatelji, kolege i poštovaoci oprostili su se od legendarnog NBA košarkaša Kobeja Bryanta i njegove ćerke i još sedmoro ljudi koji su poginuli u helkopterskoj nesreći, na komemorativnom skupu pod nazivom „Proslava života“ u Los Anđelesu.
„Hvala vam što ste došli ovde. Ljubav i podrška iz celog sveta su bili tako ohrabrujući. Hvala za molitive“, rekla je udovica Vanessa Bryant, u emotivnom govoru o svom pokojnom suprugu i ćerci, objavio je Rojters. Navela je da su Kobe i Gianna bili veoma slični, a u nekoliko navrata tokom potresnog govora je zastajala i jedva uspevala da zaustavi suze. „Bio je moj. Bio je moje sve“, rekla je ona o Kobiju. Govor je završila rečima: „Zabavite se u raju dok se jednog dana ne sretnemo ponovo. Volim vas i nedostajete mi“. Komemoraciji u Staples centru su prisustovale košarkaške legende Michael Jordan, Magic Johnson, Shaquil O’Neal… Numeru Ave Maria otpevala je Christina Aguilera dok je Beyonce pesme XO i Halo posvetila preminulom košarkašu.
Kako je ranije danas preneo AP, Vnessa je podnela je tužbu protiv vlasnika helikoptera, u čijem padu su prošlog meseca poginuli Brajant, njihova 13-godišnja ćerka Đijana i još sedam osoba. U tužbi navela da je pilot postupio nemarno i neodgovorno, jer je 26. januara, kada se dogodila nesreća, odlučio da leti u nepovoljnim vremenskim uslovima umesto da je odustao od leta. Pilot Ara Zobajan takođe je poginuo u nesreći, kao i svih osmoro putnika u helikopteru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI