Prati nas

Vesti

Sandra Afrika otkrila: Mile Kitić me iskorišćavao

(foto: Screenshoot)

Iako je sada svi znamo kao pevačicu, Sadra Afrika je na scenu prvi put izašla kao plesačica. Svima je poznato da je jedno vreme nastupala i sa Miletom Kitićem, ali sa njim više nije u dobrim odnosima. Mlada pevačia je konačno otkrila i zbog čega je to tako.

“Mi u svađi nismo, bar što se mene tiče. Na tom nekom početku sam bila, da kažem povređena malo zato što sam očekivala nešto drugo a dobila sam nešto sasvim deseto. Kada sam se ja pojavljivala s anjim, on je primetio da to dobro prolazi, svi su se raspitivali: ‘Ko je ona mala crna’ jer tad niko nije znao kako se ja zovem. Kada su ga zvali na nastupe, tražili su da obavezno ja dođem i to je njemu odgovaralo. Sad, iz ove perspektive gde ja radim kao pevač 10 godina, vidim da mu je to odgovaralo i da je to koristio, jer svima je potrebna neka promena. Njemu se desila ta promena da budem ja tu, pored njega. Tada sam bila klinka i nisam znala, ali kada sam sve kockice složila, to je u stvari bilo to. On se na kraju ljutio kada sam ja otišla i nisam više bila u toj plesnoj grupi”, započela je Sandra svoju priču.

“Kasnije sam ja odlučila da napravim pesmu, želela sam da mi je rade Marina Tucaković i Zoran Marjanović. Zorana sam tada znala ali Marinu nisam, pa sam samo želela da je Mile pozove i da me najavi. To mu je par minuta posla, ništa drugo.Tražila sam mu tu uslugu, on mi je rekao da ga zovem posle vikenda jer je u gužvi. Međutim, posle vikenda on je promenio broj telefona. Eto, toliko o tome”, ispričala je pevačica za IDJTV, a za kraj je dodala i: “Mnogo sam učinila za njega dok smo zajedno radili ali onda sam se razočarala jer dok sam mu trebala, on je to koristio ali kada je trebalo on meni da pomogne, okrenuo se i nije se javljao”.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Lorka

  11. 08. 2017. at 11:45

  Kad prestanes ovim starkeljama da dajes pi.ku odma se nafrče nešto….brate ima pi.aka koliko god hoces, ostavi moju jbt…

 2. Roxy

  11. 08. 2017. at 13:50

  Ti ne bi postojala da nije bilo tog dedice. Njega si vratila medju zive a on tebe medju postojece, ravan racun, dobro njemu bolje tebi, i tu treba da se zavrsi.

 3. Edgar

  11. 08. 2017. at 21:22

  Sandra koja se preziva Afrika??? Ajde devojko, da nisi ti njega možda iskoriščavala??? Ko ti je kupio Mercedesa? Ko ti je platio prve pesme? Ko ti je dao slavu? Ku$ bre ženski sk0t€! P vam meterina, kurv€$.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top