Search
Close this search box.

Sandra Afrika štedela pare godinama, a sada zidu zgradu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U medijima se pojavila vest da je pevačica Sandra Afrika postala investitora. Ona se do sada po tomu pitanju nije oglašava, pa je ukratko objasnila o čemu se radi. Sandra Afrika štekala je pare, pa ih je uložila u izgradnju zgrade u Šapcu.

Sandra Afrika štekala pare

Gostojući u jednoj televiziskoj emisija, Sandra je objasnila o kakvom je poslovnom poduhvatu reč, kao i da li razmišlja o promeni karijere.

Bila sam pametna pa sam novac čuvala i pametno ulagala. Treba štekati jer vidiš i sama, nikada se ne zna šta nosi dan a šta noć. Ja sam bila vredna i isto tako je sramota da se ja ili bilo ko od mojih kolega žali a u više zarađujemo od proseka“, rekla je pevačica.

Ne, nikada! Ovo je bila ideja mog menadžera gde sam ja pristala da uložim novac u zgradu zbog neke sigurne budućnosti, ali muziku neću ostaviti“, rekla je Sandra.

https://www.instagram.com/p/CROcIxBtXln/

I za kraj, Sandra već godinama nosi titulu „najbolje zadnjice estrade„, pa je pevačica rešila da konačno otkrije kako je održava:

„Genetika je čudo ali ja sam neko ko nije sklon gojenju. Opustim se u zimskom periodu, to se reguliše leti zbog nastupa i lakše hrane. Nikada nisam pazila sa hranom, ceo život jedem šta mi se jede ali i treniram. Ne postoji specijalan recept“. završila je ona piše Kurir.rs.

POSLEDNJE VESTI