Nakon intimnog snimka: Tea Tairović zaratila sa Sandrom Afrikom?!

Pevačica Tea Tairović nedavno se našla u centru skandala kada je osvanuo njen intimni snimak, te mnogi komentarišu da joj je upravo to donelo slavu „preko noći“.
Od kada je Tea izbacila letnji hit “Hajde” ona radi punom parom, a gazde klubova koje su godinama unazad angažovale Sandru, sada umesto nje navodno zovu Teu, a da je Sandra navodno ogovara. „Tea je mlađa i atraktivnija sada i za njen nastup sada se traži karta više. Celo leto ima zakazane tezge i radi punom parom, a sigurno da je i taj intimni snimak koji je izašao doprineo da se gazde klubova oko nje grabe. Koliko znam ona sada vodi rat sa Sandrom Afrikom, jer je Sandra bila miljenica gazdi klubova, a sada je to Tea,“ kaže izvor za Star i dodaje:
“ Radi i Sandra, ali ne kao pre godinu dana. Tea je čula kako navodno nju Sandra svuda ogovara, pogotovo posle intimnog snimka i rekla je da će prvom prilikom kada je sretne da sa njom raščisti šta ima.“ „Nije ni Tea naivna, nakon što je čula kako stvari stoje, i ona je kod tih gazdi koji sada angažuju nju umesto Sandre počela da priča o njoj ružne stvari. Ona na svojim nastupima peva sve pesme, ali od Sandre nijednu. Čak je bilo situacija da joj naruče Afrikinu pesmu, a ona kaže da ne zna. Tek će da leti perje među njima,“zaključio je izvor za „Star“, a prenose mediji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI