Skandal pred kamerama: Tea Tairović pobesnela i napustila emisiju

Pevačica Tea Tairović napustila je emisiju „Zvezde Granda Specijal“, nakon što je pobesnela kada je voditelj pomenuo njen eksplicitni snimak koji je nedavno isplivao u javnost. Radi se o kućnom videu u kojem pevačica navodno oralno zadovoljava svog partnera, a koji je početkom jula ove godine krenuo da se širi društvenim mrežama.
Pravi skandal desio se ove nedelje u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a sve zbog voditelja Siniše Medića koji je želeo da se našali sa Teom Tairović, ali nije očekivao da će zbog dogovorene šale pevačica napustiti emisiju. Teu je voditelj Siniša Medić pitao da li joj je eksplicitni snimak, koji je procurio u javnost, pomogao u karijereri, ona je odbila da mu odgovori, a bila je vidno iznervirana. Nakon što je izvela svoju pesmu, Siniša je pitao Teu da li može da bude sa jednim muškarcem, ili mora da ima dva partnera, što ju je potpuno razbesnelo, pa je promenila i izraz lica. „Nemam komentar. Hvala lepo“, rekla je Tea vidno iznervirana, a zatim izletela iz studija. Međutim, očevidac koji je bio na snimanju tvrdi da su ova „neprijatna pitanja“ za Teu bila deo šale na koju je pre snimanja pristala. Ali pravi haos desio se nakon snimljene emisije kada je pevačicina majka napala voditelja.

O kakvom je snimku reč?

Intimni snimak pevačice Tee Tairović osvanuo je na društvenim mrežama početkom jula ove godine. Radi se o snimku na kojem pevačica navodno oralno zadovoljava svog partnera. Taj snimak je za kratko vreme postao jedan od najgledanijih na društvenim mrežama, a našao se i na sajtovima za odrasle.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI