Search
Close this search box.

Goca Šaulić htela da se razvede od Šabana zbog Tee Tairović?!

Porodicu Šaulić i dalje potresa skandal koji je pokojni Šaban navodno izazvao. Naime, slavni pevač je u bio žestokom sukobu sa suprugom i ćerkama jer je svima iza leđa snimio duet sa Teom Tairović, zgodnom i provokativnom zvezdom Granda.
Pre nekoliko godina porodični prijateljima je otkrio da je Goca doživela nervni slom kad je saznala da Šaban opet petlja sa klinkama pevačicama. „Šaban je bio član žirija kad se Tea takmičila u Zvezdama Granda i uvek mu je bila miljenica. Ako ste nekad videli Teu, neki njen spot ili nastup, biće vam jasno i zbog čega. Ona je izuzetno zgodna i provokativna. Njen ples i zadnjica bukvalno zaluđuju muškarce.“ počinje izvor. „S druge strane, glas joj nije jača strana. Pošto je Šaban u karijeri snimao duete sa Snežanom Đurišić i Zoricom Brunclik, složićete se da je sumnjivo zašto je odlučio da sledeća bude Tea – gotovo anonimna pevačica bez zavidnih glasovnih sposobnosti. Kad je ovo čula njegova žena Goca, doživela je nervni slom“, ispričao je pre nekoliko godina porodični prijatelj Šaulića, i otkrio: „Sačekala ga je posle nastupa koji je imao u inostranstvu i čim je ušao u kuću, napravila je neviđenu frku! Rekla mu je: ’Dokle ćeš da me brukaš, dokle ćeš da brukaš svoju decu?! Ti da snimaš duete sa gologuzim klinkama, ti si kralj narodne muzike, počni tako da se ponašaš! Na šta to liči da jedan Šaban snima pesmu sa nekom mešalicom i da mi ne kažeš ništa, da ja to saznam od drugih ljudi?! Ja ću se, Šabane, razvesti od tebe, ja više sramote ne mogu da podnesem!’“  „Šaban je pokušavao da joj objasni da sa Teom nema ništa, da želi da joj pomogne da se afirmiše, ali Goca nije poverovala u to. A i kako bi poverovala? Ta mala Tea čak ni ne peva prave narodnjake koje izvodi Šaban nego neki pop, sa kojim on nema veze. Zato Goca sada sumnja da je u njihove živote stigla nova Cuca, koja će im ponovo prirediti pakao sličan onome koji im se desio pre dve godine.“
I pored toga što mu je žena u momentu rastrojstva opet zapretila razvodom i što ga menadžeri ubeđuju da se mane ćorava posla i da ne izbacuje duet sa Teom, Šaban nije odustao od pesme sa svojom dvadesetogodišnjom „mezimicom”. A i ona je bila ponosna što će biti uz kralja narodne muzike na bini. Na svom fejsbuk profilu, pre nekoliko godina, napisala je da je snimila spot sa najvećom balkanskom muzičkom zvezdom i da je to Šaban. Ono što je interesantno jeste to da je Tea iza leđa Popoviću i Grand produkciji odlučila da snimi duet, pa je veoma verovatno da je tadašnji direktor zbog toga pobesneo. Posebno uzme li se u obzir to da je Šaban,  „izdao” Sašu i prešao u konkurentski šou. Podsetimo, pričalo se da je dugogodišnja Šabanova ljubavnica Cuca od njega dobijala pesme, ali o duetu nikad nije bilo ni reči. Tea ga je izgleda svojevremno brzo ubedila. A kako, to možete sami da zaključite.

POSLEDNJE VESTI