Search
Close this search box.

Tea Tairović i biznismen u tajnoj vezi već 2 godine?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Tea Tairović i biznismen navodno su u tajnoj vezi već 2 godine, ali mediji o tome ne pišu! Evo šta znamo o tome.

Čini se da je ovo razlog što Tea Tairović privatni život ne voli mnogo komentariše u javnosti, a kada je mediji pitaju nešto vezano za ljubavni život, ona negoduje da ima partnera.

Ipak, kako piše „Kurir“, pevačica je već dve godine u vezi sa izvesnim Ivanom K. On nije poznat javnosti, ali je veoma imućan, navodi se dalje.

Prema pisanju pomenutog medija, Ivan se dugo bavio privatnim biznisom, a sada se bavi trgovinom kriptovalutama.

Kako je sa Teom, navodno, već dve godine u vezi, ona peva na svim njegovim rođendanima i proslavama, što je bio slučaj i prve godine kada su se upoznali, odnosno 2021.

Ivan na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je sa pevačicom, a izvor pomenutog medija je rekao kako on tvrdi da je Tea veoma posesivna i ljubomorna, te da je to jedini problem u njihovoj vezi. Po onome što dotični objavljuje na društvenim mrežama, vidi se i da vodi luksuzan život, voli markiranu garderobu, kao i skupe automobile i pića.

Tea Tairović i biznismen spojili su se zahvaljujući rijaliti pevaču Bori Santani.

„Tačno je da smo radili zajedno njegov rođendan. Ja njega znam mnogo dugo, samo mi nikad nismo pričali o tim stvarima ko je s kim, ali ako se on hvali po gradu, onda je najbolje da s njim kontaktirate. On je imućan čovek, tako da je sve moguće“, rekao je Bora za „Kurir“.

Da druge strane, Tairovićeva se o ovome nije oglašavala, a nedavno je za medije rekla kako nije u ljubavnom odnosu.

„Nemam sreće u ljubavi, ali imam sreće u novcu. Mogu za sebe da kažem da sam srećna osoba, iako me ljubav neće. Baš nemam sreće u ljubavi, ali mora nešto da ne štima. Ne priželjkujem za sada da se udam i obučem belu venčanicu, a ne daj bože ni da se zaljubim. To bi me ubilo i dokrajčilo. Zatvorili bi me zauvek. Kakvo crno zaljubljivanje, želim samo da uživam u svom životu. Rad je zapravo moje najveće zadovoljstvo i satisfakcija“, izjavila je ona nedavno.

Tea, inače, veliku pažnju na svojim nastupima privlači atraktivnim stajlinzima i zavodljivom igrom, te mnogi muškarci lude za njom.

Iako se do sada nekoliko puta nalazila u centru skandala, kako zbog intimnog snimka, tako i zbog navodnih privođenja na aerodromima više puta, ona te stvari nije želela da komentariše ili ih je demantovala.

Poznato je da je više puta i napuštala emisije ukoliko joj se pitanje novinara ne svidi ili ga smatra „nepristojnim“.

POSLEDNJE VESTI