Ovu tužnu istinu Goca Šaulić krije od dece!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Gordana Šaulić, tri godine nakon saobraćajne nesreće u kojoj je njen suprug Šaban Šaulić poginuo, ne može da se vrati životu i obavezama.

„Goci je jako teško, nikada se neće navići i prihvatiti činjenicu da njenog Šabana nema. Ona skoro svaki dan posećuje njegov grob, priča sa njim i stalno ga sanja. Kao da su nastavili da budu zajedno na neki drugi način. Ona ga oseća i zna da je tu pored nje.“ priča izvor i nastavlja:

„Nama se to ne sviđa, kažemo joj da je u depresiji, često je zamišljena i tužna. Njena deca daju sve od sebe da je trgnu, stalno su kod nje i velika su joj podrška, da nema njih ne znam šta bi bilo sa njom.“

„Vidim da ne želi njih da sekira, krije od njih da je često na groblju, ne želi da ih opterećuje i podseća da im otac nije živ. Šaban je i dalje njena životna ljubav, najveći oslonac i podrška i kada priča o njemu, uvek priča u sadašnjem vremenu, jednostavno se ne miri sa tim da je sama.“ objasnio je izvor.

„Ne želi da se pojavljuje u javnosti, to retko radi, slabo se i druži, mir pronalazi u njihovom domu koji je pun Šabanovih slika i na taj način je povezana sa njim. Radost joj pričinjavaju jedino deca, zbog koje i gura dalje. Ja takvu ljubav još nisam videla,“ ispričala je za Svet drugarica Goce Šaulić.

POSLEDNJE VESTI