Razotkrivene tajne porodice Šaulić: Šabanove ćerke pretrpele majčinu torturu

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

lda Šaulić, kako vreme odmiče sve više žali što je dugo bila odvojena od oca Šabana, ali majka Goca je odlučivala kako će se živeti.

Ona je Ildu i Sanelu poslala da žive kod babe u Švajcarskoj, gde su u Sent Galenu obe završile školu, osnovnu i srednju.

Sanja i ja smo završile školu u Švajcarskoj, a Mihajlo je studirao u Italiji jedan britanski koledž. Mama je bila glavna. Ona je vukla svih ovih godina. Tata nije bio prisutan u vreme našeg školovanja, ali nam je on omogućio lep i lagodan život. Mama je forsirala i učenje jezika. Sećam se koliko sam mrzela jednu profesorku kad dođe i kaže: Ajde, Sanjice, ajde, Ildice, idemo da radimo. Svi se igraju napolju, a mi moramo da učimo. Sada mi je drago jer odlično pričam i engleski i nemački,“ priznala je Ilda jednom prilikom.

Sanja i ja smo otišle kod bake u Švajcarsku da se školujemo i to je bila naša privilegija. Mihajlo je ovde završio srednju školu, a pošto je igrao fudbal, mislio je da ode u Ameriku na neki koledž. Ipak, pošto je njegov drug, kasnije kum, otišao u Italiju, onda je i on krenuo za njim. I Mihajlo je prošao maminu torturu, mada su kod njega već bili malo fleksibilniji, jer je on taj dugo očekivani sin,“ ispričala je Ilda i tako otkrila kako su nekada živela deca Šabana Šaulića.

Posle školovanja Ilda se dugo profesionalno bavila tenisom u inostranstvu, trenirala tri puta dnevno, igrala turnire, a u Beograd se vratila jer se zaljubila. Odrekla se tenisa, a posle deset godina i tog čoveka.

Deca Šabana Šaulića danas su neizmerno zahvalna majci Goci, jer ih je usmerila na pravi put, te su danas zahvaljujući njoj obrazovani i uspešni ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI