Počinje suđenje za smrt Šabana Šaulića!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Skoro tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, čitav slučaj dobiće svoj sudski epilog i to upravo na krsnu slavu udovice kralja folka, Gordane.

Ročište na kome će po prvi put pred lice pravde biti izveden Turčin Alsin Levent zakazano je za 20. januar, upravo na Svetog Jovana.

Čitava porodica Šaulić će otići za Nemačku da bi prisustvovali suđenju koje već izaziva ogromno interesovanje u javnosti do te mere da je sud dobio rekordan broj prijava za akreditacije predstavnika nemačkih, ali i medija iz okolnih država.

Ovo će biti prvi put da će se porodica sresti licem u lice sa čovekom koji je usmrtio Šabana, a Gordana Šaulić je povodom svega ovoga izjavila:

– Verujemo u sud u Nemačkoj i nadamo se maksimalnoj kazni, ali koliko god da bude osuđen, ništa ne može vratiti  našeg supruga, oca i dedu Šabana niti umanjiti tugu i bol koje osećamo. Dve porodice su zavijene u crno i ostaju da žive sa tim doveka.

POSLEDNJE VESTI