in

Sandra Bulok u centru seks skandala!


Kako pišu inostrani tabloidi, kletva Oskara se ponavlja! Ono što je opštepoznato je da su mnoge glumice izgubile svoj privatan život, ali i svoje dotadašnje veze i brakove, odmah po dobijanju Oskara za najbolju žensku ulogu.

Nešto slično se dešava i šarmantnoj glumici Sandri Bulok, koja je nedavno osvojila Oskara za maestralno odigranu ulogu u filmu „The Blind Side“, jer se ovih dana našla u centru seks skandala. Naime, tabloidima se obratila devojka koja tvrdi da je sa Sandrinim suprugom imala aferu, dok je poznata glumica bila odsutna, na snimanju filma za koji je i dobila nagradu Oskar.

Živopisna devojka sa brojnim tetovažama, koja se zove Mišel Mekgi, a nadimak joj je Bomba, tvrdi da je bila u vezi sa Sandrinim suprugom Džesi Džejmsom punih 11 meseci. Dotična devojka vrlo „plastično“ opisuje kakvim su se aktivnostima ona i Džesi bavili i na kojim su sve mestima imali seks.

Mišel kaže da joj je Džesi slao vrlo zanimljive SMS poruke i kaže da mu se ona svidela, jer je njen stil malo biliži Džesiju, nego što je to u slučaju uglađene Sandre. Podsećanja radi, Džesi Džejms je profesionalni motorista i zaljubljenik u tetovaže, kojih ima prilično na svom telu.

Više nego pričljiva Mišel, takođe je otkrila da je Džesija zvala Vanila Gorila(?!), a taj nadimak je, kako ona kaže, zaslužio zbog obdarenosti… pa pretpostavite u kom delu tela.

Za sada nikakave informacije nisu stigle iz tabora Bulok- Džejms. Ipak pitanje ostaje da li ova devojka zaista govori istinu, ili je samo još jedna lepotica željna slave… Videćemo…

UPDATE: Kako javlja People.com, Sandra Bulok se danas iselila iz kuće u kojoj je živela zajedno sa suprugom Džesi Džejmsom i otkazala je sve svoje obaveze narednih dana, koje podrazumevaju i londonsku premijeru filma „The Blind Side“. Nažalost, sve „miriše“ na razvod…

izvor: DailyMail.co.uk