Search
Close this search box.

Sanja Vučić o drami na aerodromu: Spavala sam ispred WC-a

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica grupe „Hurricane“ Sanja Vučić otputovala je u Egipat, ali joj se na aerodromu desila prava drama dok je čekala let.

Sanja Vučić požalila se svojim pratiocima na Instagramu i sa njima podelila šta joj se desilo.

„Kako je moguće da od ovolikog aerodroma ja uvek budem sama, kao da sam se nešto zaje*ala, svaki put se uplašim“, rekla je Sanja i dodala:

„Osam je ujutru, ništa nisam spavala na letu koji traje osam sati, jer sam se smrzla, ne znam zašto pale tu klimu, prehladno je bilo. Sad u Parizu čekam sledeći let, ali gospođica je mislila da može da uđe u laundž, da se ispruži, da uzme da jede, ali je zaboravila da nema karticu, ne može parama da se plati ulaz, nisi VIP. Barem su mi tako rekli. Ne tim rečima, ali to je značilo. Tako da sam legla pored toaleta da čekam sledeći let, koji je za sedam sati. Poželite mi sreću,“ rekla je ona, a preneo je IDJTV.

https://www.instagram.com/p/CaF0f3uJYQU/

Ipak, nakon haosa, pevačica je odlučila da obavesti fanove da je ipak uspela da odspavala, te da je potom nastavila svoj let na željenu destinaciju.

U Egiptu se Uraganka sastala sa jednim doktorom otorinolaringologije, a koji je povod viđenja nije precizirala. Ona je potom još jednom sumirala dan i navela da je, nakon puta od 20 sati, iscrpljena i jedino što može je da spava.

POSLEDNJE VESTI