Saša Vidić jedva preživeo koronavirus, imao halucinacije, a njegove komšije su duboko bile zabrinute za njegovo zdravlje

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC „Bežanijska kosa“ u Beograd.

Tokom maja 2020. godine, modni kreator Saša Vidić javio se u Urgentni centar Beograd, gde je tvrdio da ima halucinacije koje traju već neko vreme, te je naveo da je napadnut od strane nepoznatih muškaraca u centru grada zbog čega je pod velikim stresom.

Vidića tada nisu zadržali u bolnici već je pušten na kućnu negu. Ekipa portala Nova.rs obišla je tada njegov kraj na Beogradu kako bi popričala s njim, ali vrata njegovog stana niko nije otvarao. U jednom trenutku naišla je jedna gospođa sa detetom i ljubazno nam se obratila.

„Saleta dugo nisam videla, ne znam da li je kod kuće. Ranije je stalno bio u kraju, uvek veseo i nasmejan. Nikada nije prošao pored neke dece, a da ih nije počastio slatkišima. Svi ga volimo. Kad ga vidimo na televiziji kao da nije on. Tamo deluje oštro, a zapravo je duša od dečka. Verovatno je to zbog posla. Poslednji put sam ga videla pre mesec dana, ne znam zašto ga sad nema“ , izjavila je za tada komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Nedugo posle razgovora sa komšinicom, ekipa portala Nova zatekla je starijeg čoveka ispred Sašine zgrade i popričali s njim. On je takođe želeo da ostane anoniman, ali je za Novu istakao da je zabrinut za Sašino zdravlje.

„Bio je ovde pre dva, tri dana. Baš smo stajali i pričali. Nešto mi je Sale propao, dosta je smršao, ima svega 30 kilograma. Malo je i bradu pustio. Nisam navikao da ga viđam neobrijanog i neošišanog, uvek je skockan od glave do pete. Ma, glavni mangup u kraju! Vole ga ove poznate ženske. Iskreno, malo sam se zabrinuo kad sam ga video. Nije bio onako veseo kao ranije. Nije mi se žalio da je napadnut, niti ništa slično. Pričao mi je da ga nervira ovo ludilo oko koronavirusa i da se ne kreće mnogo, uglavnom je kod kuće i napolje izlazi samo kad mora“, rekao je on.

Starija gospođa koja je sedela na klupi ispred zgrade prepoznala je našu novinarsku ekipu, te nas je zaustavila, želeći da priča o Saši.

„Vi ste sa televizije? Sigurno ste došli zbog našeg Saleta. On je svima omiljen, kulturan i fin mladić. Nisam ga videla mesecima. Niti znam gde je, niti šta radi. Sećam se da je ranije na poljani pravio pasulj za sve. On kad spremi, svi uživaju u jelu. Za komšiluk je uvek bio tu, šta god da zatreba“, rekla je ona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI